У Заліщиках – ажіотаж за газетою!

Поділитися

Кандидат в народні депутати по 167 виборчому округу на Тернопіллі Володимир Бедриківський у Чортківському, Борщівському та Заліщицькому районах розпочав кампанію задовго до офіційного старту. Колишній міліцейський генерал об’їздив кожне село, провів чимало акцій, щотижня про нього можна прочитати в пресі, який він нібито справжній опозиційний кандидат. У трьох районах Тернопілля не має біг-борда, де б не висіла агітація самовисуванця Бедриківського. Але цього йому видалось мало. Колишній заступник Юрія Луценка в Міністерстві внутрішніх справ, якого насправді не підтримують ув’язнені лідери опозиції, почав видавати власну газету «Наш прапор». І тут, як писали класики Ільф і Петров, «Остапа понесло».

Завдяки фотошопу,  пана генерала разом з кріслом «занесли» дизайнери до кабінету Юлії Тимошенко.  Все виглядає так, нібито він спілкується з тоді ще прем’єр-міністром. Так і фото підписане  – 2009 рік.  Правда, сидить Бедриківський у якомусь чорному шкіряному кріслі, хоча меблювання кабінету інше. На задньому фоні  білі крісла, Юлія Тимошенко також сидить на білому стільці. А колишній заступник міністра внутрішніх справ Бедриківський нібито спілкується з Юлією Тимошенко. Без краватки, без  мундира. Хоча усім відомо, що Бедриківський був ставлеником Віктора Ющенка. Для чого себе компрометувати таким фото? Хіба, аби напустити туману виборцям.

Переглянувши газету «Наш прапор» №16 за жовтень місяць, помічаєш неозброєним оком, що вся стилістика реклами – суцільний плагіат від об’єднаної опозиції. Для переконливості читачам навіть «запхнули» до газети главу Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука. Підтримують Бедриківського місцеві чиновники. Ніби на противагу духовному лідеру, мер ЗаліщикВолодимир Беневя’т, сільські голови Чортківського і Борщівського районів зображені на фото як у хроніці « їх розшукує міліція». Але все це дрібниці. На останній сторінці Володимир Бедриківський пропонує читачам розв’язати сканворд. У головоломці, аби не забули читачі, ще раз написали, що «наш кандидат – Володимир Бедриківський». Усі, хто розв’яже кросворд, мають змогу отримати книгу «Перемагаємо целюліт». У поясненні чому обрано такий подарунок зазначено: «прочитавши цю книгу, ви не тільки зрозумієте причину появи целюліту, а й станете на шлях порятунку від цієї напасті. Ви також зможете розібратися, чому одні випробувані методи дали позитивний результат, а інші – ні!».

Як жартують чоловіки у Заліщиках, нині в містечку ажіотаж за газетою Бедриківського серед пухкеньких панянок. Правда, чи всі осилять розв’язати кросворд?

 

Кандидат в нардепи на Тернопільщині розпочав боротьбу з… целюлітом! І хоче відродити нудиський пляж…

Неймовірний 95 квартал: про бабусю і кота (відео)

Навіщо Апостол Михайло пішов в політику?