Кандидат в нардепи на Тернопільщині розпочав боротьбу з… целюлітом! І хоче відродити нудиський пляж…

Поділитися

З чим лишень не борються українські політики, але кандидат в нардепи по 167 виборчому округу на Тернопільщині Володимир Бедриківський – переплюнув усіх! Політик оголосив війну.. целюліту! Чи то міліцейський генерал, який самовисунувся в нардепи, вже зробив у Борщівському, Чортківському і Заліщицькому районах рай і не має чим зайнятися, чи то в нього сімейні проблеми з целюлітом – невідомо. Наразі,  першовідкривач фронту боротьби з некрасивими сідничками у власній газеті «Наш прапор» за кожен розгаданий сканворд, в якому конячими буквами зазначено «Наш кандидат- Володимир Бедриківський» – подарує книгу «Перемагаємо целюліт»!

У поясненні, чому обрано такий подарунок, зазначено: «прочитавши цю книгу, ви не тільки зрозумієте причину появи целюліту, а й станете на шлях порятунку від цієї напасті. Ви також зможете розібратися, чому одні випробувані методи дали позитивний результат, а інші – ні!».

Місцеві мешканці жартують з ініціативи Бедриківського, мовляв, кандидат в нардепи, певно, хоче відродити перший в Австро-Угорській імперії нудиський пляж, який був у Заліщиках. От і зайнявся «підготовкою тіл».


У Заліщиках – ажіотаж за газетою!

 

Петровський виступає за негайне звільнення політв’язнів та утворення опозиційної більшості

Дісталося паліям від родичів-месників господарям із села Заздрість Теребовлянського району