Володимир Колінець, Леся Романчук та чорнобильці Тернопільщини висловили свою підтримку Олексію Кайді

Поділитися

Володимир Колінець,  народний депутат України першого демократичного скликання від міста Тернополя: «Сьогодні, коли над українською державою нависла небезпека, національно-патріотичним силам потрібно єднатися як ніколи. Олексій Кайда є вдалою кандидатурою від опозиції по місту Тернополю. Я був депутатом Верховної Ради України і знаю, якими якостями повинен володіти депутат, щоб гідно відстоювати інтереси області, держави, нації. Олексій Кайда є патріотом. Він непідкупний і національні інтереси буде відстоювати до кінця. Я переконаний, що Олексій Кайда з трибуни Верховної Ради даватиме гідну відсіч колісніченкам, табачникам та їхнім холуям».

 Леся Романчук, письменниця, доцент Тернопільського національного медичного університету: «Нація в неволі приречена на занепад і виродження. Саме тому — «Свобода»! Свобода поняття ірраціональне, та без неї будь-яка рація позбавлена сенсу! Є люди, в серцях яких концентрація свободи духу досягає рівня, що визначає наступну стадію розвитку суспільства. Саме тому — Олексій Кайда».

Володимир Хомик,  обласна організація «Союз Чорнобиль України»: «Ми провели позачергову конференцію усіх членів нашої організації. І всі до одного чорнобильці заявили, що будуть на цих виборах підтримувати опозиційні сили, а також Олексія Кайду як єдиного кандидата від об’єднаних сил опозиції по Тернополю. Він завжди підтримує нас і допомагає відстоювати наші інтереси».

Роман Храпцьо, учасник бойових дій в Афганістані: «Олексій Кайда – українець, котрий відданий Україні душею і тілом. Він допомагає інвалідам-учасникам бойових дій. Я підтримую Олексія Кайду за його людяність та силу духу».

Оголошено переможця всеукраїнського конкурсу «Жодного голосу владі!»

7 жовтня в Прошові було проведено перший офіційний відкритий чемпіонат Тернопільського району із Street Workout