Завдяки ветеринарній міліції півтори тонни неякісно м’яса не потрапили на стіл споживачів

Поділитися

Нещодавно працівники відділу ветеринарної міліції Тернопільської області спільно із представниками ветеринарної медицини в Збаразькому районі вилучили з обігу майже півтори тонни м’яса яловичини вимушено забитих тварин.

Підозрюючи, що шестеро голів худоби з його господарства найближчим часом можуть загинути, власник вирішив пустити їх під ніж. Ще б пак – це ж майже півтори тонни  м’яса. Незважаючи на об’єктивні обставини, що вказували на сумнівну якість яловичини, чоловік не утилізував її. Не замислювався господар над наслідками своїх дій, думав, мабуть, лише про власну вигоду.
За результатами дослідження дана продукція виявилася непридатна для споживання та промислової переробки і могла мати негативний вплив на життя й здоров’я людей та навколишнє середовище. Співробітники ветеринарної міліції виучили та утилізували неякісне м’ясо.
З початку року ветеринарна міліція спільно із ветінспекцією області вже вилучили з обігу 35 тонн недоброякісної продукції та сировини тваринного походження, до відповідальності притягнено двісті фізичних та юридичних осіб.

«Нива» 3:2 «Кристал». Четверта поспіль перемога тернополян!

Віталій Кличко: «Ми йдемо в політику, щоб змінити правила. Разом ми переможемо!»