Через малі зарплати людей підштовхують до криміналу?

Поділитися

Злодія знайшли серед працівників бару

Протягом місяця з каси одного із барів обласного центру зникло майже десять тисяч гривень. Спочатку працівники розважального закладу не дорахувались кількох сотень, але не надали цьому значення. За допомогою до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції звернулись лише тоді, коли крадіжки почали повторюватися регулярно.
Ймовірність того, що на касу неодноразово спокусилася стороння людина, надзвичайно мала, тож злодія міліціонери шукали серед працівників бару. Підозри одразу викликав «новенький», адже крадіжки почалися з його появою. Молодик заперечував свою причетність до злочину, та докази свідчили не на його користь.
21-річний уродженець Івано-Франківщини у Тернополі здобував професію бармена-офіціанта. Закінчивши навчання, вирішив тут і залишитись. Юнакові пощастило, влаштувався на роботу за спеціальністю, та законного заробітку йому виявилося замало. Майже одразу наважився обкрадати роботодавців. Почав з незначних сум, та досить швидко звик до «легких» грошей. Азарту додавало й те, що крадіжки сходили з рук. Самовпевненість та жага до чужого його й згубила.
Замість збагачення, молодикові загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 185 Кримінального кодексу України.

Гральні заклади маскують під інтерактивні клуби

Як прихистили “мобільного” крадія