Чому “спалили” Василя Хомінця?

Поділитися

Дива не сталося. Кандидатуру свободівця Василя Хомінця більшість депутатів Тернопільської облради не підтримали. “За” проголосувала лише демократична частина.

За інформацією інтернет-газети “Про все” Василя Хомінця свідомо висунули на найвищу посаду самоврядного органу Тернопільщини не маючи необхідних голосів. Про “страховку” у кілька лишніх голосів й говорити не приходиться.

Критики Свободи переконують журналістів “Про все”, що все це робилось свідомо, щоб обласна рада й далі… буксувала. “Обнулення” списків “Свободи” не можливе через те, що за обласна рада просто не проголосує. Не має необхідних 61 голосів. Все це лишень гра на публіку.

За словами надійних джерел, Олексію Кайді не вигідно “запустити” зараз в облраду депутатів-списочників, яких не могли ввести 2 роки. Насправді, головний свободівець Тернопілля все робив, щоб їх не ввести.

“Тоді б розпочалась зовсім інша гра, проаналізуйте список , хто має зайти”,- натякає на список “Свободи” авторитетний аналітик в Тернополі, який просить не називати його імені.

Хомінця підтримало лише 57 депутатів. “Свободівець” пролетів.Тернопільську облраду будуть переобирати

***

“Наша Україна” проголосувала за Хомінця. Вибірково

***

Хомінець “назбирав” 48 голосів

***

Що мав робити Олексій Кайда як голова облради і що насправді зробив? Порівняйте передвиборчу програму і звіт!!!

***

Пряму трансляцію сесії Тернопільської обласної ради відмінили, щоб область не побачила пустопорожній звіт Олексія Кайди і зраду “Свободи”

***

Сьогодні сайт Тернопільської обласної ради оприлюднив звіт Олексія Кайди

***

Хомінця підтримало лише 57 депутатів. “Свободівець” пролетів.Тернопільську облраду будуть переобирати

Володимир Клименко не програв… Програло Тернопілля