День успіху у Тернополі: це як?

Поділитися

Вдала кар’єра чи найбільший професійний успіх колись починаються з першого кроку, із першого зусилля у пошуку роботи, і, зрештою, – з першого робочого місця. Кожен успішний спеціаліст  у певній галузі був в минулому недосвідченим студентом, котрий мріяв про те як зробити свій перший вступ на ринок праці. Саме тому 24 листопада 2012 року Тернопільський обласний молодіжний центр праці за підтримки управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації організував  молодіжний проект «День Успіху». Переконатися, що успіху можна досягнути у будь-якій сфері людської діяльності, зміг кожен бажаючий, який відвідав захід.

«День Успіху» – це молодіжний проект, де було презентовано ярмарку вакансій та ярмарку талантів. Молодь та роботодавці отримали можливість зустрітися та поспілкуватися між собою. Презентували свої підприємства вісім роботодавців: мережа закладів громадського харчування «Самогонна ресторація плюс», видавничо-інформаційний дім «Діана плюс», Торгова мережа «Сільпо», розважальний комплекс «МАХІМ»,  агрохолдинг «Мрія», компанія «Савсервіс Карпати», страхова компанія «Fidem Life», компанія мережевого маркетингу «AMWEY».

Саме цього дня відвідувачі змогли взяти участь у безкоштовних майстер-класах із різних видів творчості: образотворчого мистецтва (Лашин Лілії, Волянюк Юрія), художньої фотографії ( Рудяк Ірини, Гудь Юрія, Хмелюк Надії ), різьбярства (Дуньковського Віктора), хореографії та ін. Молоді люди отримали можливість познайомитись із творчими бізнес-ідеями, зокрема з діяльністю  творчої майстерні «Арт-колесо». Кожен бажаючий зміг відвідати тренінги від Андрія Мартишка, директора Тернопільського регіонального центру з питань інвестицій і розвитку та Олени Дейнеки, бізнес-тренера інформаційно-комунікаційного центру з підтримки підприємництва.

На цьому заході молоді люди змогли пройти експрес – діагностику, визначити особистісні та професійні характеристики за допомогою представників ТОО ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування» та спеціалістів Тернопільського міськрайонного центру зайнятості. Активну участь в реалізації молодіжного проекту «День Успіху» взяла ТОО ВМГО «Молода Просвіта».

Студенти, що виявили зацікавленість і активність, отримали можливість не тільки ознайомитись з друкованими буклетами, в яких  містилася інформація про напрями, але й змогли поспілкуватись з топ-менеджерами, отримавши від цього масу позитивних емоцій.

Надіємось цей молодіжний проект став для когось першим кроком у працевлаштуванні.

У Тернополі будуть рятувати дітей

Наші лісники вивели новий сорт дуба – «Тернопільський»!