Як на “Новому світі” СБУ тренувалось проти терористів

Поділитися
У Тернополі організували тактико-спеціальні навчання
    23 листопада координаційна група антитерористичного центру при управлінні Служби Безпеки України в Тернопільській області спільно з іншими правоохоронцями провела в обласному центрі планові тактико-спеціальні навчання.
Місцем тренувань правоохоронці цього разу обрали приміщення медичного університету, що по вулиці Чехова. Мета тренувань – тернополяни повинні почуватися у безпеці, а також мають бути впевнені у тому, що їм на допомогу у будь-який час готові прийти правоохоронці.
У тактико-спеціальних навчаннях брали участь керівники та особовий склад регіональних управлінь Служби безпеки, обласного УМВС, Державної пенітенціарної служби, територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій, представники місцевих органів влади.
Головна мета навчань – перевірити стан готовності регіональних органів виконавчої влади та силових структур і підпорядкованих їм підрозділів до конкретних дій у кризових ситуаціях, які можуть несподівано виникнути, а також відпрацювати на практиці вимоги нового Кримінального процесуального кодексу.
Правоохоронці чітко виконували ввідні завдання, інші вказівки, які надходили. Міліціонери забезпечували правопорядок поблизу місця, де відбувалися тренування. Кожен підрозділ діяв чітко та оперативно.
Щоб не розгубити практичних навичок, правоохоронні структури шліфували як теоретичні, так і практичні дії.

Як грабували дачі в Романівці

За 30 метрів кабелю ціною 5 тисяч гривень платять 200 гривень або від 3 до 6 років тюрми