За 30 метрів кабелю ціною 5 тисяч гривень платять 200 гривень або від 3 до 6 років тюрми

Поділитися

Крадіжку з новобудови розкрили співробітники Тернопільського міськвідділу міліції. Вночі з території, де ведеться будівництво багатоповерхівки, невідомий поцупив силовий кабель від баштового крану. За підрахунками будівельного підприємства зловмисник завдав збитків на суму більш, аніж п’ять тисяч гривень.
Працівники міліції оперативно розшукали нічного крадія. 33-річний тернополянин вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. У минулому він мав судимість за злочини, пов’язані зі зберіганням наркотиків та крадіжки.
Як встановили міліціонери, чоловік мешкає неподалік новобудови. От і тієї ночі вирішив пошукати там легкої наживи. Дочевавшись моменту, непомітно проник на територію будівництва. За допомогою підручних засобів зрізав з баштового крану силовий кабель. Вдалося викрасти понад 30 метрів дроту. Крадене здав на металобрухт, за що отримав 200 гривень.
Проти підозрюваного порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Також міліціонери перевіряють тернополянина на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Як на “Новому світі” СБУ тренувалось проти терористів

У Борщові не відбувся несанкціонований концерт