Леонід Бицюра підтримає Василя Хомінця? (аудіо)

Поділитися

Як стало відомо тернопільській інтернет-газеті “Про все”, кандидатуру Леоніда Бицюри на голову обласної ради активно проштовхує … міський голова Тернополя Сергій Надал. Саме мер хоче позбутися свого гуманітарного заступника. Навіть ціною його підвищення. Саме грамотний юрист Леонід Бицюра був усунутий з посади керуючого справами міської ради після завершення каденції Романа Заставного аби не заважати “працювати” меру і керівнику фінансового управління Вікторії Остапчук. Впливає на рішення мера також скандально-відомий керівник тернопільської освіти Ольга Похиляк. Саме вона некомфортно почуває себе в кріслі головного освітянина міста через вимогливість “шефа” – Леоніда Бицюри. Але це все неофіційна інформація, хоч і одержана з багатьох поважних джерел.

У коментарі “Про все” Леонід Бицюра заявив, що посада голови обласної ради є певним рівнем для будь-якого чиновника. Але він залишається працювати в команді Сергія Надала

– Два роки роботи на посаді заступника міського голови з гуманітарних питань… заплановано чимало проектів, які пов’язані з освітою, культурою і спортивною діяльністю, започатковані ініціативи в підготовці участі громади в житті міста не дозволять особисто мені переключитися особисто з них на щось інше. Я вважаю, що не має нічого гіршого, ніж незакінчених справ. Якщо людина переходить на якусь іншу роботу, інший рівень, то вона повинна закінчити свої справи, які вона почала. Тоді буде толк.

– Якщо вашу кандидатуру колеги запропонують на посаду голови обласної ради, ви братимете самовідвід?

– Я думаю, будуть інші кандидатури. Я свою позицію сказав. Я залишаюсь в команді.

– Чи будете підтримувати кандидатуру Василя Хомінця?

– Обов’язково.

Аудіо

Василь Хомінець – претендент №1 на посаду голови Тернопільської обласної ради

***

Леонід Бицюра- кандидат №2 на посаду голови Тернопільської обласної ради

За зловживання та шахрайство перед судом постануть правоохоронець та архітектор

Як у Бучачі грають у футбол