У Тернополі завершилися Всеукраїнські змагання з шахів та сучасних шашок-64

Поділитися

У м.Тернопіль відбулись Всеукраїнські змагання з шахів та сучасних шашок-64, присвячених пам’яті першого майстра спорту з шашок та кандидата в майстри спорту з шахів І. Й.Калашнікова.

В змаганнях прийняло участь понад 40 спортсменів з з Києва, Черкас, Дніпропетровська, Рівного, Вінниці, Чернівецької області, Хмельниччини, Почаєва, Теребовлі, Козови Збаразького району. Серед них 3 майстри спорту України, 19 кандидатів у майстри спорту України та першорозрядники.

У результаті напруженої боротьби в турнірі з шахів перше місце здобув майстер спорту України з Києва Гриньов Валерій з результатом 7,5, друге місце зайняла майстер спорту України з Тернополя Калініна Ольга і результатом 6,5 очок із 9, третім фінішував Тернополянин кандидат в майстри спорту України Олександр Давидович в активі якого також 6,5 очок.

В турнірі з сучасних шашок-64 перемогу здобув кандидат в майстри спорту України з Теребовлянського району Палихата Орест з результатом 6 очок із 7 можливих, друге місце посів кандидат в майстри спорту України з Кам’янця-Подільського Хмельницької області Дашко Віктор – 5,5 очок із 7, а третім був кандидат в майстри спорту України з Теребовлянського району Тарас Турчин з результатом 4,5 із 7.

За активної позиції прокуратури області у власність держави повернуто земельну ділянку площею майже півсотні гектарів

Олексій Кайда пропонує встановити камери відеоспостереження на пішохідних переходах