За активної позиції прокуратури області у власність держави повернуто земельну ділянку площею майже півсотні гектарів

Поділитися

Органами прокуратури Тернопільської області вживаються цивільно-правові заходи у сфері захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень.

Перевіркою дотримання вимог земельного законодавства, проведеною прокуратурою області, виявлено самовільне зайняття земельної ділянки за межами населених пунктів Теребовлянського району Товариством з обмеженою відповідальністю «ТерАгро», яке використовувало її для сільськогосподарських потреб.

За результатами цієї перевірки, прокуратурою області пред’явлено позов про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки ТзОВ «ТерАгро» та стягнення з товариства в користь Сороцької сільської ради заподіяної шкоди у розмірі 41 209 гривень.

Рішенням господарського суду Тернопільської області задоволено позов прокуратури області в інтересах держави в особі Теребовлянської районної державної адміністрації.

На виконання судового рішення вищезазначену земельну ділянку товариством звільнено, стягнення шкоди перебуває на примусовому виконанні в органах Державної виконавчої служби, повідомили “Про все” у  прес-службі прокуратури Тернопільської області

У Тернополі відбудеться презентація книги Віктора Суворова «Кузькіна мать»

У Тернополі завершилися Всеукраїнські змагання з шахів та сучасних шашок-64