За ноутбук – 6 років тюрми!

Поділитися

До Зборівського райвідділу внутрішніх справ звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що вночі в його помешканні побував непроханий гість. Пошкодивши вікно, нічний злодій проник до будинку та викрав ноутбук.

    Як розповів начальник Зборівського райвідділу внутрішніх справ Сергій Марків, в ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери затримали хатнього злодія. Ним виявився знайомий потерпілого – 18-річний житель райцентру. Не дивлячись на те, що юнак на даний час перебуває на умовному терміні покарання за скоєння аналогічного злочину, знову пішов протиправним шляхом.
Кримінальна історія розпочалась з того, що потерпілий запросив до себе додому знайомого та двох дівчат. Не обійшлося без спиртного. Далі молодь вирушила розважатися на сільську дискотеку. Після цього зібралися до райцентру. Та відбитися від компанії вирішив 18-річний юнак. Запевнив, що має важливі справи. А сам тим часом подався на брудну справу. Пішов до будинку знайомого, аби скоїти звідти крадіжку. Підважив віконну раму та проник досередини. З помешкання нічого цінного, окрім ноутбука, не взяв.
Дорогу річ крадій заніс до себе додому. З його слів, наміру продавати ноутбук він не мав, хотів залишити у власне користування. Порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Чотирилапі помічники міліціонерів забавляли дітей

На Чортківщині затримали спритного злодія-наркомана