Через складні погодні умови на автошляхах Тернопільської області гинуть люди

Поділитися
     З початком зими на Тернопільщині значно погіршилися погодні умови. Снігопади, ожеледиця, а також легковажність деяких водій, які нехтуючи усіма застереженнями, не підготували автотранспорт до експлуатації у зимовий період, робить рух на автошляхах області вкрай небезпечним.

   Днями на дорозі Тернопіль – Ланівці, поблизу села Нижні Луб’янки, водій автомобіля «Chevrolet» не впорався з керуванням в складних погодніх умовах та допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes», який рухався по зустрічній смузі. 63-річний водій автомобіля «Chevrolet» загинув на місці події, чоловіка, який був за кермом іншої іномарки, з травмами середньої важкості госпіталізовано в Збаразьку центральну клінічну районну лікарню.
Ще одна аварія зі смертельними наслідками сталася на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка в селі Підгороднє Тернопільського району. За попередніми даними, близько 17 години водій «ВАЗ-21013» на вкритій снігом дорозі та в умовах обмеженої видимості не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Вольво». У результаті зіткнення водій та 8-річний пасажир легковика, жителі села Великий Ходачків Козівського району, загинули на місці події.

    Працівники Державтоінспекції, ще раз звертаються до водіїв з проханням бути максимально обережними під час керуванням автомобілем в складних погодних умовах, своєчасно здійснювати переобладнання шин автомобіля відповідно до сезону і без крайньої необхідності не вирушати в дорогу.

У Чорткові відбудеться тематична фотосесія

Аферист зі столиці взявся за тернопільських підприємців прикриваючись КРУ