Чим би займався в Японії мер Тернополя Сергій Надал?

Поділитися

У нас виникло таке питання після того, як переглянули сюжет на телебаченні, де висота сніжного покрову в японському місті Хоккайдо цієї зими перевищив відмітку в 17 метрів. А в Тернополі нібито стихія сталася, розказувала півтора тижні влада, бо вперше за 30 років випало 30 сантиметрів снігу. Нормально почистити місто, організувати процес вивезення снігу мер зі своєю командою не спромігся. Що це у нас за такі показники “стихійності”? А в Японії, що кінець світу за їхніми дутими показниками?

Коли тернопільська влада, яка претендує на щось хороше (якщо вірити постійним програм по національних і місцевих телеканалах, мармеладним матеріалам в газетах та гидотно-солодким радіорозмовам на єдиній місцевій ефемці) почне дійсно працювати, а не красти гроші?

Кажуть, мер знайшов золоту жилу – приватну компанію, яка буде прибирати сніг. Для чого тоді комунальники? Чому їх лишати без роботи? Щоб отримати “відкат” від приватної структури?

А ви як гадаєте, чим би займався мер Тернополя в Японії з такою роботою, як він організував у файному місті? Пишіть у коментарях…

Конкурс гумору та сатири “Пательня шкварків” (відео)

Дорога честь мундира