Кременецьке лісове господарство реалізувало найбільше новорічних ялин

Поділитися

Снігова негода, яка господарювала на Тернопільщині минулих вихідних, паралізувала роботу майже всіх служб. Незважаючи на те, що снігоочищувальні роботи проводяться всією областю, ситуацію щодо цього можна охарактеризувати як складну.

Лісівники залучають власну техніку, аби дістатися до виробничих об’єктів, до ділянок з новорічними ялинками, аби вчасно заготовити їх для охочих придбати лісові красуні для своєї оселі або ж із метою подальшої їх реалізації мешканцям нашої й інших областей.

Як повідомив головний лісничий ДП «Кременецьке лісове господарство» Сергій Колінчук, станом на 21 грудня ц.р. держпідприємство реалізувало 1489 новорічних ялин, сума від реалізації яких становить 53235 гривень. Середня ціна новорічної ялинки в Кременецькому лісгоспі становить 35,75 гривень.

ДП «Бережанське лісомисливське господарство» реалізувало 1180 новорічних ялин, ДП «Тернопільське ЛГ» – 453, ДП «Бучацьке лісове господарство» – 448 лісових красунь.

Всього ж по Тернопільському обласному управлінню лісового та мисливського господарства реалізовано 3582 ялини.

Прес-служба Тернопільського ОУЛМГ

Заява з приводу бездіяльності голови Тернопільської обласної державної адміністрації Хоптяна В.А.

Прокуратура Тернопілля вимагає від дорожніх організацій вжити дієвих заходів до належного функціонування дорожнього господарства