Майже 16 тисяч літрів алкоголю вилучено з незаконного обігу податківцями Тернопілля

Поділитися

З метою підвищення рівня сплати акцизного податку, посилення контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів, активізації заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів Державною податковою службою України розпочато проведення комплексу організаційно-практичних заходів під умовною назвою «Акциз».

Одним із завдань вказаних заходів є ліквідація тіньового ринку лікеро-горілчаної продукції. Період Новорічних та Різдвяних свят обрано не випадково, адже саме у цей період як ніколи активізується тіньовий ринок алкоголю.

Нагадаємо, що з початку 2012 року співробітниками податкової міліції Тернопільської області з незаконного обігу вилучено 15,7 тис. літрів алкогольних напоїв, понад тисячу літрів спирту, викрито 5 фактів незаконного виготовлення алкогольної продукції.

Завершено розслідування та направлено до суду 12 кримінальних справ стосовно осіб, які займались незаконним виготовленням та реалізацією фальсифікованого алкоголю, із яких на даний час 7 розглянуті судами. Осіб, стосовно яких винесені обвинувальні вироки, притягнуто до відповідальності у вигляді штрафів, а вилучений фальсифікат конфісковано.

 

Управління податкової міліції

ДПС у Тернопільській області

Тернопільський сайт 0352.com.ua займається плагіатом

Найперспективнійший нардеп від Тернопільщини: хто він? (відео)