Нова родичка – нові проблеми

Поділитися
    Жителька села Серединці Зборівського району не йняла віри у те, що її банківська картка кудись запропастилась. Жінка добре пам’ятала, коли скористалась кредиткою востаннє та куди її поставила, але уже декілька днів не могла знайти. Сама собою напрошувалася думка про крадіжку. Але хто спокусився на її власність?
    Самостійні пошуки не дали жодного результату, тож зборівчанка звернулась за допомогою до міліціонерів. Жінка запевняла, що чужих в домі останнім часом не було, а на своїх не могла подумати. Правоохоронці ж, відпрацьовуючи різні версії, звернули увагу і на рідних потерпілої. Віднедавна, оселю вона ділила з братом та його дружиною, яка місяць тому переїхала до них. До слова, 27-річна братова уже не вперше заміжня. Від попереднього шлюбу в неї залишилося троє дітей, які проживають з рідним батьком на Борщівщині.
Як розповів начальник СДІМ Зборівського райвідділу міліції Микола Смакула, причетною до крадіжки виявилася нова родичка. Жінка добре знала і де господиня зберігає кредитку, і код до неї. Тисячу гривень з картки вона зняла через банкомат у Борщові, там і потратила гроші на гостинці дітям.
Жінка не стала заперечувати своєї причетності до крадіжки і навіть пообіцяла повернути гроші. Пробачати родичку чи ні – справа потерпілої, а от кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу міліціонери уже розслідують.

Влада створила під себе “тіпа” дебатний клуб та ще й проекзаменувала

У Шумському районі міліціонери затримали винуватця дорожньої пригоди