У Шумському районі міліціонери затримали винуватця дорожньої пригоди

Поділитися
    Увечері минулої п’ятниці на автодорозі поблизу села Крогулець невідомий водій скоїв наїзд на пішохода, який рухався по зустрічній смузі. Зрозумівши, що збив людину, винуватець поспіхом зник з місця аварії. Зловмисник навіть не зупинився, щоб надати допомогу потерпілому.
    Збитого чоловіка помітив інший учасник дорожнього руху. Постраждалого пішохода, 36-річного жителя села Крогулець, з важкими травами та переломами госпіталізували до районної лікарні. Повідомлення про ДТП надійшло до працівників міліції, його занесли до єдиного реєстру досудових розслідувань.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, співробітники обласної ДАІ. Міліціонери взялися розшукувати водія. У пошуках їм допомогли знайдені уламки від автомобіля. Декілька годин правоохоронці перевіряли транспортні засоби, які могли бути причетні до аварії. Близько четвертої години ночі міліціонери знайшли транспортний засіб з характерними пошкодженнями. Власником іномарки виявився житель Шумського району. Винуватець намагався приховати сліди дорожньої аварії – замінив ушкоджену фару. Медики освідчили водія щодо алкогольного сп’яніння.

Триває досудове розслідування.

Нова родичка – нові проблеми

Байка від Надала: комунальні служби Тернополя працюють в посиленому режимі