Прокуратура перевіряє інформацію, опубліковану в ЗМІ щодо невиплати заробітної плати працівникам Тернопільської обласної телерадіокомпанії

Поділитися

Діяльність органів прокуратури області спрямована на реалізацію пріоритетів, визначених Генеральною прокуратурою України. Одним з таких напрямків є забезпечення конституційних прав громадян на своєчасне одержання винагороди за працю.

 Органи прокуратури Тернопільської області тримають на постійному жорсткому контролі питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати. У ході наглядової діяльності відстежуються публікації у засобах масової інформації.

Зокрема, за повідомленням, опублікованим в ЗМІ прокуратурою міста Тернополя винесено постанову про проведення перевірки в порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів у діяльності Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії з питань дотримання вимог законодавства про працю України в частині належного проведення розрахунків при виплаті заробітної плати працівникам за відповідний відпрацьований ними трудовий період.

Також прокуратурою надано доручення Територіальній державній інспекції з питань праці у Тернопільській області провести відповідну перевірку у телерадіокомпанії в межах наданих законом повноважень.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

 

У Тернополі знову проявив себе водій маршрутки

Чи є у тернопільських ліфтах привиди? (відео)