Сергій Надал мер Тернополя чи мер МакДональдзу?

Поділитися

Чи пожертвує Mcdonalds своєю репутаціє заради Тернополя?
Нарешті привідкрилась таємниця, чому так раптово зіпсували проїзд на масиві Дружба і цим самим спричинили десяток автокатастроф за останній місяць. Виявляється, там має постати МакДональдз – заклад громадського харчування швидкого приготування.
Про це розповів у своєму інтерв’ю «Новій тернопільській газеті» мер Тернополя Сергій Надал. Заради нібито сотні робочих місць мер зіпсував проїзд, витратив до мільйона гривень на переоблаштування пішохідного переходу, нанесення нової розмітки, розміщення світлофорів і вчасно не платив зарплату комунальникам. Про постійні пробки та аварії обурено обговорюють тернополяни в громадському транспорті, в інтернеті.
Інтернет-газета «Про все» звернулась за коментарем до Андрія Лук’яненка, старшого директора із розвитку бізнесу компанії МакДональдз в Україні. Він повідомив наступне:

Компанія МакДональдз зацікавлена у відкритті закладу у місті Тернопіль. Пріоритетом є відкриття закладу в окремій будівлі із лінією для обслуговування автомобілістів МакДрайв. Проте про місце розташування та про строки відкриття закладу МакДональдз у Тернополі говорити поки зарано.
Отже, авторитетна компанія не змушувала мера чинити такий «бєзспєдєл».
Більше того, у столиці журналісти сміються над Сергієм Надалом, який інтереси тернополян, зокрема водіїв поставив нижче, ніж торгової компанії.
– У вас мер Тернополя чи мер МакДональдз?- жартувала у розмові з  «Про все» колишня тернополянка, яка працює на одному зі столичних телеканалів. Кого ви обирали? Для чого? Чи впровадження кухні швидкого приготування, яка далека від здорового харчування була у передвиборчій програмі Сергія Надала?
І дійсно, на сайті компанії МакДональдз не йдеться, щоб співпрацювати з компанією, треба погіршити життя мешканцям того містечка лиш би вгодити торгівельній мережі. Саме так вийшло з перепрофілюванням земельної ділянки.

МакДональдз виставляє лише такі умови:
Компанія МакДональдз® розгляне пропозиції щодо придбання або довгострокової оренди земельних ділянок для будівництва своїх об’єктів у Києві та обласних центрах України.

Компанія також зацікавлена у придбанні або оренді нежитлових приміщень для розміщення в них підприємств громадського харчування.

Пропонуємо співпрацю у реалізації спільних проектів із будівництва та експлуатації підприємств МакДональдз® на таких умовах:

• Експлуатація збудованих або реконструйованих приміщень відповідно до вимог компанії з виплатою власнику орендної плати.

Запрошуємо до співпраці ріелтерські компанії на таких умовах:

• Гарантія оплати брокерських послуг індивідуальним брокерам і брокерським компаніям у разі підписання договору купівлі або оренди об’єктів нерухомості.

Основні вимоги до земельних ділянок

Місце розташування: центральні вулиці та магістралі, перехрещення значних транспортних і пішохідних потоків, скупчення місць торгівлі та розваг.

Площа: 2000–3500 м2.

Основні вимоги до приміщень

Місце розташування: фасадна частина приміщень, що виходять на центральні вулиці та магістралі, перехрещення значних транспортних і пішохідних потоків, станції метрополітену і транспортні розв’язки. Розглядається також розміщення в торгово-розважальних центрах. Перевага віддається кутовим приміщенням.

Площа: 470–550 м2. Із них не менше 300 м2 на першому поверсі. Мінімальна висота стель – 3,5 м.

 

Основні вимоги до приміщень

• Електропостачання – 210 кВт (споживна потужність), II категорія енергозабезпечення.

• Вода і каналізація – 18 м3 на добу.

• Газопостачання – 18 м3 на добу

У Підгайчики прийде Святий Миколай з… матом

На Тернопільщині пошта так догосподарювалась, що вже здає приміщення в оренду