Тернополянка написала Януковичу як вбили її чоловіка і відібрали бізнес

Поділитися

Президенту України

                                                                             ЯНУКОВИЧУ В.Ф.

                                                      Копія:             Прем’єр-Міністру України

                                                                              Азарову М.Я.

                                                      Копія:             Генеральному Прокуророві України,

                                                                              Міністру Внутрішніх Справ України,

                                                                               а також засобам масової інформації, до яких

                                                                              звертаюся з 13.07.1999 року

                                                      Копія:              Народним депутатам Верховної Ради

                                                                               України, Головам  комітетів, фракцій,

                                                                               які подавали запити в ГП України,

                                                                               МВС України

                                                      Копія:              Прокуророві  Тернопільської області

                                                      Копія:              Начальнику управління ВС  України

                                                                               Живко Галини Леонівни

                                                                               Бандери,94/68, м.Тернопіль,46013

                                                                               (0352) 240237

 

                                                 З  В  Е  Р  Н  Е  Н  Н  Я

     Доводжу до вашого відому, що використовуючи своє службове становище, працівники правоохоронних органів, судів, державної влади, надали можливість пограбувати мою  сім»ю, яка в результаті кримінального злочину втратила єдиного годувальника, і з їхньою ж допомогою залишилася без засобів до існування, морально і матеріально познущатися над живими і мертвими.

Прикривання злочинів, тяганина і бездіяльність привела до того, що я з 13.07.1999 р. отримую відписки,замість вирішення моїх питань по суті, витрачаю останні кошти, здоров»я, час на ходіння та поїздки по високопоставлених кабінетах області і держави.

Неодноразово письмово я просила особистого прийому високопосадових осіб нашої ДЕРЖАВИ, а також не порушувати мої права, переадресовуючи звернення для розгляду в той орган і тим особам, які я оскаржую, а взяти до перевірки апаратом ГПУ і МВСУ, Адміністрацією Президента, згідно із ЗУ «Про звернення громадян» ст..18.

Підставою моїх первинних звернень були вимоги до працівників правоохоронних органів належно розслідувати кримінальну справу, де мій чоловік  Живко Андрій Олексі-йович був потерпілим від нанесених йому пивним бокалом в голову тілесних ушкоджень 13 липня 1999 р. продавцем пивбару ФАРІОН М.М., в результаті отриманої травми, помер 24 вересня 2000 року. Після його смерті, потерпілою визнали мене. Справа закривалася 7 разів.

Вважаю, що були мотиви для спланованого вбивства, так як Живко Андрій Олексійович був одним із співзасновників ТзОВ «АСКО», що займалося ремонтом легкових автомобілів. Там він пропрацював 27 років, вклав три  майнові сертифікати (свій і двох синів 1971 р.н. і 1988 р.н.) і доплатив  грошима. Неодноразово мене чоловік попереджав, що йде загроза його життю.

У 2005 році, це товариство «викупив» за безцінь депутат Тернопільської міськради Стасишин Б.І., а поскільки ми не були згодні з цим шахрайством, чоловіка позбавлено життя, а нас всього, що йому належало. Жодної копійки дивідендів ми не отримали. Питання по суті не вирішено до сьогодні, належне нам не повернуто, винні до відповідальності не притягнуті.

Жодна перевірка з 2001 року не шукала і не збиралася шукати по даному факту пору-шень, і не вбачала, що з ТОВ виключений  вже 5 років покійний співзасновник, ветеран праці, інв..2-ої групи, в результаті кримінального злочину, (і що майно, в яке Живко А.О. віддав більшу половину свого життя, по ЗАКОНУ належить його дітям, а не дітям СТА- СИШИНА), неповнолітній без дозволу опікунської ради і ін..2-ої групи з дитинства. 2 ра- зи закривалася кримінальна справа, У розгляді позову на прокуратуру міста мені  відмов- лено.

Після передчасної смерті мого чоловіка, Живка Андрія Олексійовича, неповнолітній наш син Живко Максим Андрійович успадкував майно свого батька в с.Плотича Тернопільського району, яке в жовтні 1995 року було успадковане по ½  Живко Андрієм Олексійовичем та його сестрою Коніцькою Ганною Олексіївною.

У 2007 році нам зателефонували із с.Плотича, що голова сільради ЧУПИК Степан Степанович, (який на той час вже мав 2 кримінальні справи), вступив в змову з «родичами мого покійного чоловіка Коніцькими, свідомо видавав без відома іншого співвласника незаконні рішення в користь Коніцької Ганни Олексіївни, що сприяло їй заволодіти всім майном. Сільрада неодноразово фальсифікувала довідки, погосподарські книги, ставили на них печатки з Гербом нашої ДЕРЖАВИ і підроблені копії подавалися до позовів в суд.

Мною особисто було виявлено і зібрано всі письмові докази порушень прав мого сина як співвласника, положено під час особистих прийомів на столи всім чиновникам нашої області і Тернопільського  району, замість відповідного реагування на злочини,  з»явилися позови до суду про усунення мене, Живка Максима і покійного Живка Андрія від спадщини. Позови подавалися навіть з копіями документів на майно Живка Максима, які розглядалися Тернопільським  міськрайсудом з 24.01.2008 по 07.04.2010. БТІ, нотконтора, сільрада носили в суд що тільки могли, щоб прикрити свої злочини – переоформлення майна і земельної ділянки. 5 разів відмовлено в порушенні кримінальної справи проти посадових осіб Плотицької сільради прокуратурою Тернопільського району.

Голова Тернопільського міськрайсуду МАГДИЧ, на моє звернення, щодо суду над покійником, відповів, що він не розуміє, що я хочу???

Неодноразово я зверталася до голови Тернопільського міськрайсуду з приводу зник-нення із цивільних справ одних документів і появу інших, відповідно до моїх звернень, які не розглядалися прокуратурою, а гуляли по різних установах, поки в суді підтасовували доповнення і уточнення. Усували від спадщини судді Тернопільського міськрайсуду – БАГРІЙ – 2 рази, ЮРДИГА – 2 рази, ПРОЦЬКО, який разом з прокурором не відреагував, що позивачі до позову  про усунення від спадщини, подали копії документів на майно мого сина, а витяг із реєстру цінних паперів, видано на запит правоохоронних органів.

В жовтні-грудні 2011 року я в архіві суду переписала  кожен аркуш справ, які розгля-дав Тернопільський міськрайсуд,де виявила переписані протоколи,знову вкладені нові до-кументи, з»явилися навіть дублікати на майно Живка Максима.

В Тернопільському районі покривали – голова РДА – БОЛЄЩУК, його заст..- БОБЕР-СЬКИЙ – сьогодні заст..голови облради, начальник районного держкомзему – ДЕРЕВ»Я-НИЙ – відписок – 15, з січня 2008 року – облдержкомзем – 10 (ВОЛЯК, МУЦ, ГОЛИК), Держземінспекція – 5 (БЕЗКОРОВАЙНИЙ), архітектура – 3 (АВДОНІН), прокуратура Тернопільського району – 10 (МАКСИМИК, БЕЗОКОРОВАЙНА, МАТІЄК),  області з 1999 року – 69 (ЛЮШНЕНКО, ГУЛЕВСЬКИЙ, КОМУНІЦЬКИЙ, ГУЛКЕВИЧ,МАКСИ-МИК і ін..), а щоб продовжити тяганину, прокуратура Тернопільського району в березні 2008 року «відправила» моє звернення до РВ ВС України, яке надало мені 8 відписок (виконували Хавро, Росіцький). Прокуратура району дорозслідувалися, що визнала мене і мого сина свідками по успадкованому майну.

Як тільки я почала скаржитися на неправомірні дії посадових осіб Плотицької сільра-ди, нас почали тягати по судових процесах, в яких усувають не тільки від спадщини мене, мого сина та покійного чоловіка, (якому суддя Всевишній з 24.09.2000 р., а не Тернопіль-ський  міськрайсуд), а почали судити одночасно за комунальні послуги, рішення ІМЕНЕМ УКРАЇНИ, вдові, півсироті-студентові , виносилися навіть заочно за 15 років, ухвали виносилися на протязі 10 днів, було навіть по2 засідання в день (щоб життя  вдові медом  не видавалося). Виконавча, не звертаючи уваги, що я по можливості погашаю заборговані-сть, заново звернулася до ПФ м.Тернополя стягнути з моє сім»ї в 456 гр.соцдопомоги 20% Позови почали з»являтися навіть за 2000 рік. Нас почали викликати ще й в прокуратуру міста, повторно звертатися до суду, на що не реагувала, ані влада області, міста і прокура-тура, до якої я зверталася неодноразово. Прокуратура побачила, що неповнолітній і його покійний батько не сплатили ком послуги, а що позбавлені всього майна, зі всім  погоди-лася.

Рішення по ком послугах  інв.. 2-ої групи з дитинства, вдові-пенсіонерці, пів сироті-студенту, виносили судді в 100% + всі послуги суд – ПІДЛІСНА, ТИХА, ШУЛЬГАЧ, суд- ді Тернопільського Апеляційного суду – БЕРШАДСЬКА, КОЗАК, ШЕВЧУК, ДИКУН, до якого тепломережі зверталися 3 рази. На сьогодні тепломережі дописали мені за 2 роки  при кожномісячній сплаті за їхні «послуги» – майже 6 тисяч грн. і знову пригрожують  судом.

Чотири роки я не можу добитися перерахунку наших соціальних виплат в пенсії, від-повідно до стажу і зарплат. Не можу отримати від працівників ПФ та п.Коломийчука, як був оформлений мій чоловік на пільгову пенсію по 2-му списку в 55 років при стажі 36 р. без довідки про зарплату, і на основі яких документів оформляли неповнолітнього Мак-сима на пенсію по втраті годувальника, що помер від загального захворювання. Якже всі прокурори і ін.. не вбачають, куди зникла пенсійна справа Живка А.О. по другому списку разом з довідкою про зарплату.Так же напевно позникали і мої та  старшого сина документи.

На мої звернення державні органи не реагують, надсилають відписки, що ніхто не порушив наших прав і надалі втягують в переписку. До ХОПТЯНА – більше 10-ти звернень, 2 особистих прийоми і жодної відповіді за його підписом. До ОДА з 2008 року  більше 30 звернень – відписки, до голови облради – КАЙДИ з 2009 року – 10 звернень – відписки. Чиновники та правоохоронні органи, суди надсилають формальні відписки не тільки мені, але й високопосадовим особам нашої Держави, в т.ч. і депутатам ВРУ.

Тяганина вчинена працівниками Генпрокуратури – 44 відписки, Міністерства ВС – 10, і чиновниками Тернопільської області, надають мені всі підстави вважати, що вони особи-сто з 13.07.1999  року приймають активну участь в приховуванні злочинів та осіб, які їх вчинили. Такими діями, а фактично бездіяльністю підтверджують обставину в моєму  розумінні своє прагнення до наживи і матеріальної вигоди, знущаючись над моєю сім»єю. Покривають зацікавлені прокурори нашої області ГУЛЕВСЬКИЙ, КНОЛЬ,МАКСИМИК, (колишній працівник облпрокуратури, який приймав активну участь в тяганині по розслі-дуванню кримінальної справи  по моєму чоловікові), сьогодні заст..прокурора Тернопіль-ського району, взяв  «шефство» над моїм сином півсиротою по усуненню від спадщини, а також вічний прокурор нашої області ЛЮШНЕНКО.  Начальник слідчого управління УВС – БОДНАРЧУК, який з 1999 розслідує кримінальну справу по моєму чоловікові, його заст.-БОГОМОЛ, слідчий ЛЕБЕДИК, а також інші заст..нач.обласного УВС,

16-19 грудня 2011 р., мною подано письмову заяву всім установам нашої області, вида-ти мені всі матеріали 13-тирічнї тяганини, бездіяльності і знущання, для подальшого

звернення за захистом моїх прав до Європейського Суду, Міжнародних організацій та посольств інших держав, на що знову отримую відписки.

Оскільки я вдова-пенсіонерка. З 24 вересня 2000 року тягну ярмо вдови, не маю мож-ливості забезпечити собі відповідний юридичний захист (5 адвокатів бралися «захищати» нас, в т.ч. 2 «свободівців»), не можу добитися особистого прийому високопосадових осіб нашої ДЕРЖАВИ, а місцеві чиновники і не збираються вирішувати проблеми, які самі породили, а продовжують тяганину і знущання, Не можу побороти корупцію, бездільність і кругову поруку, що призвело до небезпечного життя моєї см»ї, тому

П  Р   О   Ш   У:

1/ розглянути і поставити моє звернення на особистий контроль;

2/ прийняти мене особисто;

3/ депутатів Верховної Ради України прошу, винести не сесію Верховної Ради України депутатський запит до Президента України, голови Верховної Ради України, Генерально-го прокурора України, МВС України, голови СБУ, щодо захисту Конституційно-грома-дянських прав моєї сім»ї, припинити знущання,беззаконня;

4/ надати юридичну допомогу, забезпечити особистий прийом Генеральним прокурором і Міністром Внутрішніх Справ України;

5/ поновити і завершити досудове слідство по кримінальній справі № 1176446, яка закрита слідчим управлінням Тернопільського УВС – 7 разів;

6/ поновити і завершити досудове слідство по прокурорській кримінальній справі, стосов-но ТзОВ «АСКО», яка безпідставно закрита прокуратурою міста – 2 рази;

7/ поновити і завершити досудове слідство по прокурорській кримінальній справі, стосов-но  посадових осіб Плотицької сільради Тернопільського району, яка безпідставно закрита прокуратурою Тернопільського району,  – 5 разів;

8/ всю перевірку проводити в моїй присутності з відписками і наглядовими справами обласної прокуратури, згідно із ЗУ «Про звернення громадян» ст..18, а також забезпечити моїй сім»ї безпеку. Всю відповідальність несе влада і прокуратура області, в яких повно-важень на сьогодні ніхто не відміняв.

Винних в тяганині, знущанню, рейдерстві, прошу притягнути до відповідальності.

 

КОНСТИТУЦІЯ і ЗАКОНИ УКРАЇНИ надають право спокійно лежати в могилі моєму чоловікові, а моїй сім»ї нормально жити, а не бігати по області  та Києву поновлювати і оскаржувати відписки ПОСАДОВИХ ОСІБ, яким ДЕРЖАВА надала посаду, зарплату, повноваження та ЗАКОНИ, згідно яких вони повинні відстоювати права громадян і захи-щати їхні інтереси, а не писати мені, що переписка припинена.

 

Вищевказані установи та чиновники знищили не тільки моє життя, але й поламали його моїм дітям, за 13 років сирітського існування, ніхто і не спитав, чи сирота має кусок хліба, і як йому живеться без теплої батькової руки, позбавили всього майна, яке тяжкою працею  своїх рук залишив батько, і залишили без засобів до існування, залякуючи судами, яких відбулося по моїй сім»ї 14, (це тільки ті, які я віднайшла в архіві суду, може є і ще???), не враховуючи засідань, принижуючи нашу гідність наклеюванням дописаних боргів тепло-мережами по всіх під»їздах будинку.

 

Всі звернення, які я подаю особисто в Києві в Адміністрацію Президента + 4 телеграми  на передачу «Розмова з країною», та інші структури, повертаються в область до нач.відді-  лу звернень ОДА, депутата  від Партії Регіонів по Збаражському району – КОПАЧУКА,який і заправляє ними по великому і малому колу з 1999 р. а також вказує і розтягує мої особисті прийому на місяці, для того, щоб була можливість перекрутити відписки, відповідно до моїх звернень.

 

Прошу Вас, взяти під особистий контроль мої звернення, провести службову перевірку хто і за які провини з 13 липня 1999 року вчиняє тяганину, покриває бездіяльність і злочи-ни, рейдерство проти моєї сім»ї, в т.ч. покійного чоловіка, втягує мене в безкінечну пере- писку, замість вирішення справ по-суті. І до яких пір мене, моїх дітей будуть грабувати, міліція і прокуратура буде закривати на все очі та посилати за захистом своїх прав до суду.

17.12.2012р.                                                                          Г.Живко

Журналіст Мустафа Найєм розповів про свої секрети (відео)

Тернопільські ДАІшники готують грамоти