Чоловік у Рогачині на Бережанщині вбив дружину та пішов спати

Поділитися

У жахливій трагедії, яка сталася у селі Рогачин Бережанського району, винна оковита. Саме так пояснює свій вчинок 41-річний місцевий житель, якого підозрюють у вбивстві дружини.
Як розповів старший слідчий з особливо важливих справ обласного управління міліції Андрій Дзюрбель, повідомлення про те, що у власному будинку знайдено мертвою 49-річну жительку села Рогачин надійшло до працівників Бережанського райвідділу від сільського голови. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Тілесні ушкодження на тілі жінки свідчили, що померла вона не своєю смертю.
За підозрою у вчиненні важкого злочину міліціонери затримали чоловіка загиблої. Той своєї провини не заперечував, одразу зізнався у вчиненому.

Зі слів підозрюваного, того вечора він добряче перебрав спиртного. Купивши дві пляшки горілки, розпив їх сам та й заснув. Сон тривав не довго. Прокинувся від того, що його гамселила дружина. У відповідь наніс їй декілька ударів в обличчя та вдарив головою об дерев’яну ручку крісла. Від завданого удару жінка впала на землю і більше підвестися не змогла. Залишивши свою жертву у кімнаті, лиходій пішов далі пити. Повернувся через деякий час і побачив, що дружина не подає ознак життя. Вже мертву підняв її з підлоги і положив на ліжко. Сам пішов до іншої кімнати, де заснув. Там його і знайшли працівники міліції.
За попередніми висновками судово-медичної експертизи, смерть жінки настала від перелому основи черепа.
Наразі затриманого арештовано. Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловіку загрожує від семи до п’ятнадцяти років в’язниці.

18-річний житель Скалата Підволочиського району обікрав помешкання свого товариша.

Чому Януковичу і Азарову гикається три дні? (відео)