На День Соборності Тарашевський не вберіг бандерівський прапор

Поділитися

Рішення суду, постановлене за позовом прокуратури області,    Управлінням Тернопільської обласної ради виконано

 Виконано рішення Тернопільського окружного адміністративного суду, постановлене за позовом прокуратури області, яким зобов’язано Управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради зняти прапор з червоно-чорним полотнищем на адміністративному будинку №8 по вулиці Грушевського у місті Тернополі.

 

Зокрема, на виконання зазначеного рішення, постановленого за позовом прокуратури області, виконавчий лист суду звернуто до виконання у відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Тернопільській області.

Державним виконавцем 17 січня 2013 року винесено постанову про відкриття виконавчого провадження, яку направлено сторонам виконавчого провадження. Боржнику надано строк, протягом семи днів з моменту винесення постанови, для добровільного виконання рішення суду.

Відповідно до інформації, наданої начальником відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Тернопільській області, рішення суду Управлінням з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради виконано.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Голодуванням фігурі не допоможеш

Документи на підприємстві підписував працівник… якого вже не було в живих