Тернопільські «беркутівці» розкрили понад дві сотні злочинів та правопорушень

Поділитися

 Блискавична реакція, відмінна фізична підготовка, витривалість – притаманна тим, хто працює у тернопільському спеціальному підрозділі швидкого реагування «Беркут». Як відомо, саме у січні були створені підрозділи міліції особливого призначення.
Серед основних завдань елітного високомобільного підрозділу, як розповів командир спецпідрозділу «Беркут» Михайло Ясьончик, боротьба зі злочинністю, забезпечення правопорядку при проведенні загальнодержавних, суспільно-політичних, спортивно-видовищних, культурно-масових, релігійних заходів, проведення спеціальних операцій, а також охорона громадського порядку.

Саме «беркутівці» беруть участь у відпрацюваннях населених пунктів зі складною оперативною обстановкою. Часто бійців у плямистій формі бачать у роботі під час масових заходів, на вулицях та автошляхах.
Щодня у «беркутівців» по кілька годин фізичних тренувань. Навчальні операції також допомагають підтримувати форму. Як найбільш фізично підготовлених працівників міліції, їх залучають на допомогу такі підрозділи як карний розшук, управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, та боротьби з економічною злочинністю та інші служби.
Наразі колектив працівників тернопільського підрозділу складається в основному з молодих працівників. Саме ці міліціонери щоразу при проведенні спецоперацій доводять, що вони справжні фахівці своєї справи. Минулоріч «беркутівці» брали участь у понад чотирьохста різнопланових спецопераціях, з їхньою участю розкрито 260 злочинів та правопорушень.
Беркутівці активно змагаються і в міліцейських спортивних баталіях, де займають призові місця серед різних багатоборств. У підрозділі працюють і найкращі снайпери.

Влаштовують бійці і показові виступи тактичних прийомів перед школярами та студентами навчальних закладів Тернополя. Хлопчаки у захваті від таких надзвичайних видовищ, і з особливим зацікавлення та ентузіазмом сприймають спілкування з гостями, прислухаються до їх порад.
Не забувають «беркутів ці» й про вихованців Мельнице-Подільського обласного дитячого будинку-інтернату, що на Борщівщині. Дітьми міліціонери опікуються вже кілька років поспіль. Підшефні з нетерпінням чекають приїзду гостей.

Ветеринарна міліція повідомляє

Біометричні документи вводитимуть поступово