Володимир Стаюра йде слідами Степана Барни

Поділитися

Володимира Стаюру судять за підняття червоно-чорного прапора

31 січня о 16.30 год. відбулося перше судове засідання по справі встановлення бандерівського червоно-чорного прапора на адміністративному будинку Тернопільської обласної ради. Такий поспіх у розслідувані може тільки дивувати. Нагадаємо, що прапор над облрадою голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Володимир Стаюра підняв 29 січня 2013 року.

Варто зазначити, що попередній бандерівський стяг (який був встановлений влітку 2012 року, ), допоки головою обласної ради був свободівець, ніхто не наважився зняти навіть не зважаючи на судові рішення. Проте після того, як обласною радою став керувати перший заступник голови обласної ради, таке паплюження української історії стало можливим.

«Пам’ять про крутянців повинна жити вічно в наших серцях. Саме в день героїзму і скорботи в пам’ять про їх хоробрість і безстрашність бандерівський червоно-чорний прапор знову здійнявся над адмінбудівлею облради. Очевидно, що правоохоронна система поспіхом доводячи справу до суду (за 2 дні), сподівається швидко закрити справу, щоб вона не набула розголосу. Проте наша боротьба не згасне, а стяг української революції обов’язково буде майоріти над обласною радою», – зазначив, після першого судового засідання голова ТОО ВО «Свобода» Володимир Стаюра.

Друге судове засідання відбудеться 4 лютого о 12.00 год в Тернопільському міськрайонному суді, м. Тернопіль, вул. Котляревського, 34.

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

Чи має один «князьок» вирішувати за усю громаду?

Кожний тернополянин зможе заробити на євреях “Київстару”?