18 лютого –всеукраїнська акція протесту соціальної групи «УДАР-кидалово»

Поділитися

На 18 лютого, о 13 годині запланована всеукраїнська акція протесту. У Тернополі обдурені партією УДАР проведуть акцію на Театральному майдані, біля офісу партії «УДАР»

Після 28 жовтня три місяці годують обіцянками виплатити заборговані кошти агітатором, членам виборчих комісій, спостерігачам партійці УДАРу

30 січня створена в соціальних мережах група «УДАР-кидалово»
Група Вконтактє  http://vk.com/club48933464 створена для усіх, кого кинула на останніх виборах партія УДАР Віталія Кличка. Група створена для того, щоб зібрати інформацію та надати керівнику партії УДАР та у ЗМІ. На грудневій прес-конференції журналіст телеканалу ІНТЕР запитував Віталія Кличка про заборгованості перед спостерігачами, ЗМІ. Кличко сказав, що з ними працювали лише волонтери. Якщо ж є заборгованості, то він просить лідерів обласних організацій розрахуватися з людьми. Сьогодні вже 6 лютого, а заборгованості досі не погашені.  Ми пропонуємо об’єднатися у цій групі, розповісти про заборгованості. Разом – ми сила!

Аналогічна група є в Однокласниках http://www.odnoklassniki.ru/group/51579593162906
Фейсбуці http://www.facebook.com/groups/502293429809415/

На 18 лютого, о 13 годині запланована всеукраїнська акція протесту. У Тернополі обдурені партією УДАР проведуть акцію на Театральному майдані, біля офісу партії «УДАР»
Аналогічні акції відбудуться в кожному обласному центрі, райцентрі, де обмануті нечесними партіцями зможуть обєднатися і розповісти журналістам про обман.

Заплановано також провести прес-конференції в кожному місті, де відбудуться акції. Наразі, до Тернополя приєдналися Луганськ, Донецьк, Харків, Черкаси, Херсон, Київ.
Представникам різних міст пропонуємо оголосити у групі де у їхніх містах відбудуться акції протесту

Єдине досягнення Олексія Кайди на Тернопільщині за 4 роки

Тернополяни просто в шоці від доріг (відео)