2 березня у Тернополі співатиме Лоліта

Поділитися

2 березня у Тернополі даватиме концерт зірка естради Лоліта. Співачка виступатиме на найбільшій сцені нашого міста. Навряд чи вона даватиме інтерв’ю місцевим журналістам, тому пропонуємо ознайомитись з останнім інтерв’ю.

Епатажна артистка Лоліта Мілявська вже давно живе на дві країни. У Росії сконцентровані її робота та особисте життя, а в Україні навчається донька і живе мама.

Вона завжди дуже відверта, як на сцені, так і в житті. Але за багато років у шоу-бізнесі Лоліта навчилась не бути вразливою та не впадати у смуток.

Співачка наголошує, що щаслива у своєму 5-му офіційному шлюбі та пишається своїм чоловіком Дмитром.

Про все це Лоліта розповіла Павлу Шеремету у програмі “Проти ночі“.

Співачка ніколи не приховувала, що народилося в Україні і цим пишається.

“63-й рік народження, місто Мукачеве, 14 листопада”, – каже Лоліта.

До того ж, її донька Єва живе і навчається у Києві. Тому артистка часто тут буває і намагається розмовляти українською.

“У мене донька розмовляє лише українською мовою, вона тут вчиться у школі 78-й… Тут старорежимна 78-я, хороша, але з басейном, напроти будинку. Бабуся через дорогу переводить або мамин чоловік, наш дідусь. Там педагоги суворі, мою кровопиюшку терплять, іноді бідкаються, але ввічливо”, – розповідає Мілявська.

Співачка зізнається, що концерт у Києві – це завжди привід допомогти рідним з побутовими проблемами.

“Це можливість привести начальника ЖЕКу, усіх лікарів, усіх, хто потрібен моїй мамі, навести порядок”, – ділиться Лоліта.

На зауваження про те, що така епатажна на сцені, у житті має бути дуже вразлива, співачка каже:

“Я вже не вразлива. Скільки можна вже ран? Це було б неправильно, якби я весь час культивувала власні рани, про них би пам’ятала та перебувала у смутку”.

“По-перше, відтоді, як я дізналася, що найстрашніший гріх, мені пояснив священик, це смуток, це не якийсь інший, я думала все, що завгодно. Був період, коли я, як більшість, впадала у крайнощі, але потім я подумала, що це шлях в нікуди”, – додає зірка.

Її 5-й шлюб зі спортсменом Дмитром Івановим здається досить щасливим та гармонійним, а сама Лоліта розхвалює свого чоловіка.

“…У мене зараз дуже хороший чоловік, 5-й офіційний. Хороший, з Білорусі, спокійний, вихований у кращих традиціях… Якби ви бачили його шафу! Якби ви бачили ці складені трусики-шкарпеточки-светри, в нього усе можна знайти. До моєї шафи не можна підійти”, – розповідає Мілявська.

На відміну від більшості зірок російського шоубізу Лоліта на своїх концертах співає лише наживо.

“Я не вмію під фонограму. Це проблема. В мене на усіх зйомках – концертні, театральні зйомки йдуть на центральних каналах – немає можливості виставляти живий звук у нашого телебачення. І тому завжди оператори усі знають за 25 років роботи на телебаченні, якщо я прийшла, це означає, що треба точно знімати глядача більше, ніж мене, тому що рот не потрапляє”, – запевняє Лоліта.

“Коли я записую пісню, як правило, у студії, потім виходжу, і на концерті співаю по-іншому. На записі усе вилизане, а мені подобається, коли люди у залі вагітніють”, – зауважує артистка.

Покупець ще не донесла додому куплене за безцінь печиво, а злодій вже встиг пропити виручені гроші

Маргінальна моя Україна