Чому ударівці не виконали наказ Віталія Кличка і досі не розрахувались з людьми?

Поділитися

Всеукраїнська акція протесту “УДАР-кидалово» набирає щодня все більшого розголосу в Україні. Обдурені однопартіцями Віталія Кличка спостерігачі, агітатори та члени дільничних виборчих комісій гуртуються у соціальних групах «УДАР-кидалово» у Фейсбуці, Однокласниках та Вконтакті.

Наразі до акції приєдналося 269 осі з 11 областей України: Тернопільської, Херсонської, Донецької, Полтавської, Луганської, Черкаської, Харківської, Хмельницької, Дніпропетровської, Вінницької та Рівненської. Загальна сума заборгованості на даний час склала 142 тисячі 600 гривень.

Зокрема, на Тернопільщині 15 активістам партійці УДАРу заборгували 21 тисячу гривень.

Цікаво, що до акції підключаються не лише рядові агітатори, але й керівник юридичного відділу одного із обласних штабів, прес-секретар обласної організації УДАРу. Керівник одного із виборчих штабів на Харківщині вирішив подати до суду на УДАР, оскільки він був легально працевлаштований, а з ним не розрахувались понад три місяці і йому набридло, що у столиці відхрестилися від боргів. А це, за українським законодавством – кримінальна відповідальність.

Що цікаво, придушувати ініціативу тернополян взялися… народні депутати від УДАРу. Зокрема, нардепи Валентин Наливайченко та Ігор Побер нажалілися Олександру Турчинову на народного депутата від «Батьківщини» з Тернопілля. Мовляв, це він організував акцію. Чоловік вперше почув про таку ініціативу людей від самих переляканих ударівців, які бояться, що інформація дійде до Віталія Кличка. З’ясувалось, тернопільський керівник УДАРу запідозрив бютівця через те, що один із журналістів-організаторів акції  5 років тому працював в партійній газеті «Батьківщина» у Тернополі.

Найобразливіше в цій ситуації те, що всі ці місяці керівництво тернопільського УДАРу розповідало людям, що у столиці затримка і ось-ось виплатять заборгованість. То через 10 днів після виборів, то до 1 грудня, то до Нового року.

5 грудня прес-служба тернопільського УДАРу офіційно заявила, що всі виплати будуть зроблені до Нового року. Сьогодні вже 8 лютого, а віз і нині там.

Під час грудневої прес-конференції журналіст телеканалу «Інтер» запитав про заборгованості. Віталій Кличко сказав, що він знає про такі звернення і до Нового року просить голів обласних організацій закрити це питання.

Цікаво, чому ж фінансове питання досі «відкрите» і людей змусили самоорганізуватись до всеукраїнської акції?

Аудіо

18 лютого –всеукраїнська акція протесту соціальної групи «УДАР-кидалово»

Чергова ганьба Тернополя: як на чорне кажуть біле. Офіційно

Замість їхати до дружини, Олексій Кайда блудитиме сьогодні на УТ-1