Чиновники облрад, від яких користі, як з козла молока, побігали за м’ячем з патріотичних мотивів

Поділитися

2 лютого  у приміщенні спортивного комплексу Тернопільського національного технічного університету «Політехнік» відбувся другий міжобласний турнір з міні-футболу. Захід був присвячений 101-ій річниці від дня народження провідника ОУН Ярослава Стецька.

Участь у турнірі взяли команди Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької обласних рад, Тернопільської міської ради та представників ЗМІ.

Перед початком турніру владика Нестор, архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький благословив учасників освятивши їх свяченою водою.

Зазначимо, що з вітальними словами до учасників турніру звернулися також народні депутати України від ВО «Свобода» Ігор Сабій та Олег Осуховський.

Турнір завершився нагородженням переможців. Почесне перше місце другий рік поспіль посіла команда Рівненської обласної ради, друге та третє місце вибороли команди Івано-Франківської обласної ради та Тернопільської міської ради відповідно, повідомили “Про все”  у прес-службі Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

Ігорю Пелиху сьогодні було б 39

Іван Стойко : «Працював і працюватиму для людей, адже в цьому бачу своє покликання»