«Київстар»: Топ-10 додатків App Club

Поділитися

«Київстар» склав рейтинг з десяти найбільш популярних додатків App Club. Здебільшого це додатки, за допомогою яких можна пройти психологічні тести, розігрувати друзів та стежити за станом  свого здоров’я.

App Club від «Київстар» містить понад 6 тисяч найменувань ігор та додатків. Задля того, щоб допомогти користувачам зорієнтуватися у розмаїтті додатків, «Київстар» пропонує ознайомитися із найбільш популярними з них.

За статистикою за грудень-січень, на перших сходинках рейтингу найпопулярніших неігрових прикладних програм – додатки, які підіймають настрій. ТОП-10 виглядає так:

  1. «Test Me: Чи довговічна ваша любов?» — психологічний тест, який дозволить спрогнозувати довготривалість ваших відносин із коханою людиною після букетно-цукеркового періоду.
  2. «Зроби шум зброї!» — дозволяє відтворювати звуки зброї. Покладіть телефон в кишеню і перевірте реакцію друзів на вистріл пістолету або гвинтівки.
  3. «Кумедний «Рентген» допоможе «просканувати» друзів і отримати кумедні рентген-знімки.
  4. «Шокуючий Гіпноз» дозволить насолодитися заспокійливими картинками, а потім розіграти друзів, включивши функцію шокового ефекту.
  5. Додаток «Люстерко» перетворює мобільний телефон користувача на дзеркало.
  6. «Прилад нічного бачення» — допоможе реалізувати мрію стати секретним агентом в спеціальних окулярах.
  7. «Алко-тестер» – тест, який визначить, чи зможуть ваші друзі самостійно дістатися свого дому.
  8. З «Факти ICTV» ви завжди залишитесь в курсі всіх подій.
  9. «Перша допомога»озброїть вас необхідними знаннями про правильні методи надання першої допомоги потерпілому при нещасних випадках.
    1. «Waterbalance» допоможе стежити за рівнем води в організмі з урахуванням його індивідуальних потреб.

«Київстар» постійно розвиває магазин додатків App Club. Для клієнтів вже розроблені інтерфейси для мобільних пристроїв, додаток для смартфонів та веб-сайт для ПК. Окрім цього, App Club є чудовим майданчиком для розміщення бізнесами іміджевих додатків.

App Club — це перший український магазин мобільних додатків та ігор, в якому плата за інтернет-трафік при користуванні магазином не стягується. Щоб скористатися сервісом, потрібно зайти зі свого мобільного телефону за адресою http://appclub.com.ua/, або відправити SMS на номер 8870 (безкоштовно). Вартість користування послугою — 4 грн/тиждень (0,58 грн/день). Перші 7 днів послуга надається безкоштовно для нових користувачів.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.uawww.djuice.ua, www.beeline.uawww.vimpelcom.com

Золоті унітази перинатального центру Лукіна

Як мер Скалата святкувала з розмахом день народження (відео)