Олег Удич залишив телеканал ІНТБ і працюватиме прес-секретарем прокурора міста Тернополя

Поділитися

Олег Удич: “Сьогодні я мабуть востаннє даю доручення запостити від імені профілю телеканалу ІНТБ новину у Фейсбуці.
Я прийняв рішення залишити посаду редактора телеканалу.
Життя складне і часто ставить перед нами не стільки нові завдання, скільки вимагає правильного рішення у своєму виборі.
Мені запропонували новостворену вакантну посаду прес-секретаря прокурора міста Тернополя і я погодився взяти участь в оголошеному конкурсі та пройшов його. Таким чином, з 22 лютого я працюватиму на новому місці роботи.
За 2 роки і 2 місяці праці на телеканалі я професійно зростав як журналіст. Найбільше цьому я завдячую дівчатам-журналісткам, від яких я вчився значно більше, ніж вони від мене 🙂
За ці 2 роки, завдяки нашим спільним зусиллям, новини телеканалу стали більш цитованими, вони реально впливали на життя в Тернополі і полюбилися багатьом за рахунок своєї ексклюзивності, актуальності та нестандартності.
Програма “Відверто про політику” приймала в себе справді зіркових гостей: починаючи від місцевих політиків та народних депутатів і закінчуючи Блаженнішим Філаретом та людиною планети Б.Гаврилишином.
Я адміністрував вихід на екран програми “Духовні роздуми”, ми виготовили відео-молитовник до святого Хосе-Марії Ескріви, а програма “Гаряча лінія”, яка вже не виходить, досі для багатьох залишається останньою надією у вирішенні їхніх проблем.
Дякую всім, хто був зі мною цей період мого життя: і директорам каналу Сергію Снітинському і Світлані Остапишин, і Наташа Барнич Шуплат, і режисеру монтажу Саші Дащенку, і операторам Роман Луциків, Taras Myshak, Bohdan Demchuk і всім працівникам ІНТБ, і за товариство на фестивалі “Лемківська варта” (багаторічна традиція телеканалу) і за підтримку у різних проектах. Особлива подяка усім, хто долучився до ініційованого мною ремонту санвузла в гуртожитку для незрячих у Тернополі.
Дівчатам Victoria Kravets, Ira Shuptarska, Маріанна Том’як Svitlana Krychkivska, а також Taras Burak бажаю професійного зросту та не забувати, що віднедавна Віка, Іра та Мар’яна є членами Національної спілки журналістів України і треба платити членські внески 😉 а Тарасу та Світлані є до чого прагнути…
Впевнений, що незалежно від посад та місця праці я залишатимуся відкритим для спілкування з журналістами. А спогади про життя на телеканалі ІНТБ на старості літ завжди будуть лоскотати приємними нотками та життєвим драйвом…

Зустріч в музеї «Літературне Тернопілля»

Погляд на минуле, сьогодення і майбутнє Тернополя зо 10 тисяч умовних одиниць