Представившись працівницею соціальної служби, шахрайка видурила та викрала у пенсіонерів десять тисяч гривень

Поділитися
    До працівників міліції часто звертаються люди, які потерпіли від шахраїв. У так званій «групі ризику» на першому місці – пеніонери. Саме вони найчастіше через свою довірливість потрапляють на гачок пройдисвітів, втрачаючи чималі суми грошей.
Нещодавно жертвами шахрайки стало подружжя пенсіонерів із обласного центру. Після візиту псевдопрацівниці соціальної служби старенькі не дорахувалися майже десяти тисяч гривень.
В обідню пору до помешкання пенсіонерів завітала невідома жінка, яка представилася працівницею соціальної служби. Пояснила подружжю, що їм, як дітям війни, прийшла допомога з Німеччини у розмірі 600 євро. «Соціальна працівниця» сказала, що має дві купюри номіналом 500 євро і попросила решту. На підтвердження своїх слів віддала стареньким гроші. Не запідозривши нічого лихого, довірливі пенсіонери віддали «благодійниці» майже п’ять тисяч гривень. Після отримання готівки жінка поспішила зникнути.
Правда відкрилася тоді, коли пенсіонери помітили, що після візиту «добродійки» з їх сховку зникло ще п’ять тисяч гривень. А євро, які лиходійка залишила, виявилися фальшивими.
Правоохоронці склали фоторобот підозрюваної. Уважно придивіться та повідомте міліціонерів, якщо у вас є інформація про невідому. Контактні телефони: (0352)27-13-00, 0979904058.

Підозрювана на вигляд 45-50 років, зростом приблизно 160-165 сантиметрів, худорлявої статури, очі сірі. Розмовляла російською мовою. Була одягнена у сірий плащ та берет.
Працівники міліції просять бути пильними та обачними. Перевіряйте посвідчення в осіб, які представляються працівниками різних соціальних служб. Намагайтеся зателефонувати у ті служби та поцікавитися, чи насправді у них працює така людина. Пам’ятайте – дотримуючись елементарних заходів безпеки, ви зможете зберегти майно і уникнути неприємних переживань.

Тернопільські міліціонери припинили діяльність казино

Дільничні оперативно затримали крадія, який спокусився на церковне майно