Відвідини «гарних дівчат» закінчилися вибитими дверима та викраденим телевізором

Поділитися
    Правдивість афоризму, що горілки забагато не буває – буває мало закуски, вкотре заперечив кримінальний випадок, що стався у Теребовлянському районі. Надмірна доза алкоголю штовхнула до протиправного 28-річного жителя райцентру. Молодик зізнався, що натверезо б так ніколи не вчинив.
Заступник начальника теребовлянської міліції Анатолій Стельмащук розповідає, що того дня підозрюваний відпочивав разом зі своїм товаришем. Компанія випивала. А коли кількість випитого спиртного перевалила за можливість контролювати свої дії та емоції, молоді люди вирішили навідатися до «гарних дівчат», що мешкають в сусідній квартирі. Зі слів очевидців, молодики спочатку настирливо стукали та грюкали в двері, але ніхто не відповідав. Один з компанії, будучи впевнений, що дівчата не бажають з ним спілкуватися, вирішив без запрошення зайти до чужого помешкання. Удар ногою – і двері відчинилися. Молодик зайшов до середини, та нікого не застав. З порожніми руками виходити з чужої квартири не став. Пригледів плазмовий телевізор. Його й поцупив.
Міліціонери встановили особу зловмисника. Під час огляду його помешкання вдалося знайти незаперечний доказ провини – викрадений плазмовий екран.
Відкрите кримінальне провадження, кваліфіковане частиною третьою статті 186 Кримінального кодексу, змусило молодого чоловіка замислитися над своєю поведінкою, повідомили “Про все” у прес-службі обласного управління внутрішніх справ.

Степан Барна займе крісло Тарашевського?

Покупець ще не донесла додому куплене за безцінь печиво, а злодій вже встиг пропити виручені гроші