Кулик, як і Надал, отримав відзнаку за просування України в світі

Поділитися

Наприкінці минулого року Радою з питань туризму і курортів були офіційно оголошені переможці першого національного рейтингу подій, важливих для розвитку української туристичної індустрії та формування позитивного іміджу основних туристичних центрів України. До списку “100 кращих подій української туріндустрії” увійшли різні за характером культурні, спортивні, політичні події, які мають важливі спільні риси – яскраві ідеї та високий професіоналізм організаторів.

Серед заходів, які увійшли до списку є й такі, що відбувались на Тернопільщині: два у Тернополі – фестиваль духовної пісні “Я там, де є благословення” та Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту і один у місті Бережани – Історичний фестиваль бережанського замку.

Слід відзначити, що тернопільська громада свою відзнаку отримала 15 лютого, коли на сесії міськради Надалу вручили сертифікати, що засвідчують рейтинговість цих заходів.

А вчора, 26 березня свою відзнаку отримали і бережанці. Так, відповідальний секретар Ради з питань туризму і курортів Олеся Олійник вручила сертифікат одному із організаторів бережанського дійства, заступнику голови бережанської громадської організації «Рідне місто» Руслану Кулику.

Допоможіть лелекам вижити

Прокуратурою пред’явлено в інтересах держави позови щодо стягнення до бюджету понад 1 мільйон гривень збитків, заподіяних довкіллю