На Тернопіллі банда регіоналів напала на представників громадських та ветеранських організацій

Поділитися

Сьогодні, 4 березня 2013 року, з ініціативи Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” відбулися збори громадськості краю, представників творчих спілок, організацій ветеранів, громадян, які впродовж цілого життя виборювали незалежність і самостійність держави.

Проте бандити-регіонали спільно з облдержадміністрацією, злякавшись жорсткої позиції представників громади Тернопільщини, вчинили бандитський напад, щоб не допустити викриття правди про злочини чинної влади.

За вказівкою голови ОДА Хоптяна, його прислужник Гоч організував молодиків кримінальної зовнішності і наважився натравити їх на поважних представників області.

Проблеми із зібранням громади краю розпочалися ще напередодні. Очевидно, що прислужники режиму почали на практиці втілювати президентсько-тюремну норму ” більше трьох не збиратися”.

Збори замість запланованого приміщення мусили відбуватися у фойє обласної ради, адже вказівку про “терміновий” ремонт зали дав в.о. голови обласної ради-єдиноцентрист Тарашевський щойно отримав повідомлення про збори громадськості.

Коли стало зрозуміло, що загартованим боротьбою та політичними концтаборами громадським діячам такі перешкоди не зможуть завадити висловити думку про критичну ситуацію в області, банда молодиків під проводом заступника голови облдержадміністрації Петра Гоча напала на зібрання, блоку ючи та штовхаючи літніх поважних людей. Свободівці одразу втрутилися, захистивши представників громади.

Під вигуки “ганьба!банду геть!” група знавіснілих регіоналів відступила.

Їх під конвоєм, як справжніх злочинців, працівники міліції вивели на вимогу громади.

Після гнівних виступів керівників громадських організацій одноголосно було прийнято Звернення національно-патріотичних сил Тернопільщини до населення області та Звернення до громадян України, в яких тернополяни закликали до боротьби за відновлення законності та конституційного порядку, до безкомпромісної боротьби з режимом злочинців.



Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

Про анулювання торгового патенту

Як заступнику губернатора Тернопільщини дав по писку народний депутат (відео)