Після вчорашнього мітингу у Збаражі люди написали відкритий лист меру

Поділитися
Наразі єдиний у Збаражі громадський туалет від "свободівців" не працює

Вчора у Збаражі відбувся мітинг свободівців спільно з міським головою цього райцентру. На шоу прийшло подивитись й місцеве населення. Але, оскільки “забава” тривала чималий час, люди захотіли в туалет. Звісно, громадської вбиральні не знайшли. Тому справляли нужду де вийшло. Але інтелігентні збаражчани вирішили написати меру Збаража відкритого листа щодо громадської вбиральні і розмістили його в соціальних мережах.

Міському голові м.Збаража Бочарову М.Г.

жителів міста Збаража

Враховуючи що у нашому місті вже багато років відсутній громадський туалет , а туалет є необхідністю життєдіяльності туристичного міста, ми, що нижче підписані, вимагаємо у найкоротші строки розпочати будівництво громадських туалетів. До того ж нам відомо, що кошти на будівництво туалетів були передбачені у бюджеті міста Збаража у 2012 році і не були освоєні, а також передбачені у проекті бюджету на 2013 рік. Враховуючи важливість даного питання просимо Вас, як міського голову, інформувати через місцеві засоби масової інформації нас, жителів міста, про кожний етап будівництва громадських туалетів.

28 лютого на центральному майдані міста Збаража відбулося “шоу” ініційоване міським головою та його новими свободівськими побратимами

Що насправді відбувається у Тернопільському УДАРі: погляд із середини «офісного планктону»

У старовинному місті Теребовля розгорівся скандал через герб