У цетрі Тернополя льодова брила вбила чоловіка?

Поділитися

Сьогодні, 8 березня, до редакції тернопільської інтернет-газети “Про все” у 13годині 30 хвилин зателефонувала тернополянка Софія, яка розповіла, що на вулиці Руській, біля приміщення Тернопільського медуніверситету (якраз навпроти зупинки біля “бурячка”) сталася трагедія: снігово-льодова брила впала на літнього чоловіка. За словами очевидців, чоловік ніби помер одразу на місці. Потім зясувалось, що таки живий, просто не міг самостійно пересуватись.

– Мені стало страшно, – розповіла “Про все” жінка. Подякувала Богу, що йшла там же на кілька хвилин пізніше. Дивитися на то криваве місиво неможливо було.  Люди обурювались, що в медичному університеті належно не прибрали на даху сніг, не збили борулі. Напевно, хтось точно відповідатиме. А ще обурило, як багато молодих людей фотографували все це, знімали на відео. Моторошно було спостерігати. Люди сприймають життя як шоу ((( А хто з влади відповість за цей бардак???…

У прес-центрі обласної міліції повідомили, що сніг впав на двох тернополян – чоловіка і жінку, які там проходили. Люди ніби живі. Їх забрала швидка. Жінка постраждала менше, а чоловік не міг самостійно пересуватися і його на ношах забрали медики швидкої.

Дискримінація жінок в Україні є системною

Народні депутати-свободівці дали брифінг для ЗМІ з приводу критичної ситуації на Тернопільщині