Уся правда про сніговий буревій у Тернополі (постійно оновлюється)

Поділитися

Чи не вперше за 20 років тернопільська влада за кілька днів до снігової стихії повідомила громадян про можливу загрозу. Тут нічого не скажеш – молодці, спрацювали на випередження. але, рзом з тим, чиновники запевняли в один голос, що до зустрічі зі сніговою стихією комунальники Тернополя готові.

Сьогодні близько восьмої ранку почався сильний снігопад. А вже о 9 годині 15 хвилин громадський транспорт був паралізований. І ніде до 11години 30 хвилин журналісти “Про все” не помітили техніки, яка б відгортала сніг.

Чиновники з Тернопільської облдержадміністрації жартують, що стихія принесе в кишеню мера і його заступника ще по мільйону гривень “за боротьбу зі снігом”

***

11.35 – з автовакзалу повідомили, що автобусні рейси до  Львова, Бродів, Стрия, Трускавця, Збаража та  Кременця відмінили. Рейси відновлять свою роботу, коли очистять траси від снігу.

***

11.37 – в ДАЇ повідомили, що через погіршення погодніх умов автошляхи між Івано-Франківською та Тернопільською областю закриті.

***

12.00 На масиві “Дружба” вже пів години як зникло  світло. Про це повідомили телефоном мешканці вулиць Бульвару Просвіти

Дебати «Медіа-ПАЗЛ-шоу». Он-лайн

Як новому керівнику Чортківської райдержадміністрації смердять старі меблі