26 квітня – акція. Як не парадоксально, по “сніговому тероризму”)

Поділитися

Коли депутаток-регіоналок в час мітингу під Верховною Радою натовп закидав снігом, суспільство чомусь почало обговорювати геть не цікаве питання – чи можна пи*дити жінку, якщо вона курва. Суспільство навіть не відчуло, у яке болісне місце випадково штрикнуло владу, і як влада перелякано здригнулася.

Люди, ви що, справді не зрозуміли?..

Доки не полетіла перша сніжка, вони фізично відчували свою вагу і недоторканність. Навколо них бронею стояли перегородки суспільної ієрархії.

Один кидок, і стає ясно, що сила цих зодягнених в дорогі шуби самок – чиста умовність. Ось, нахились, набери жменю снігу, жени їх з улюлюканням вулицями, а вони будуть істерично тікати разом з охоронцями, спотикаючись на своїх шпильках. Одним рухом якогось випадкового активіста вся містика влади розсипалася в прах.

Звичайно, влада перелякалася. Та й не тільки влада – бачили, як Арсеній Яценюк вибачався за “сніжних хуліганів”? Вони грають у полі, де суспільна ієрархія – то святе. Вони знають, що жодна служба безпеки не допоможе, якщо громада одного разу вирішить, що отому і отому жевжику в дорогих піджаках варто натовкти морди просто тут і зараз. Вони не забули епохальне яйце в Івано-Франківську. І вони всіми силами намагаються відновити свій статус.

Зараз міліція тягає на допити всіх, хто був у той час в означеному квадраті – відслідкували за мобільними телефонами. Підняли старі справи, – викликають, приходять додому, залякують. Їм конче треба продемонструвати, що депутатів не можна торкатися навіть пальцем, адже від пальця до кулака – один маленький рух.

Але найсмішніше – навіть з адмінресурсом вони відчувають свою слабкість. Вони не можуть просто взяти і посадити тих, хто їх так жорстоко принизив. Щоб мати формальний привід до відкритя кримінальних справ, вони мусять грати спектакль, валятися в лікарняному ліжку, розказувати журналістам, як та сніжка їм мало не вибила мозок. Звичайно, вони знають, що то смішно і непереконливо, але іншого виходу не мають – треба за будь-яку ціну довести, що влада все ще в них.

Громадяни!
Завтра, тобто в п‘ятницю, о 13:00, на вулиці Академіка Богомольця, 10 (під Міністерством внутрішніх справ) буде народний збір. Міліція, відверто, не дуже рве п’яти, аби якнайшвидше посадити “сніжкових терористів”, бо відчуває, що влада може завтра помінятися, і тоді за ці дурнуваті репресії комусь доведеться відповісти. Але й справи не кидає – виклики і допити тривають, правоохоронці приходять по все нових і нових людей.

Ми хочемо показати міліції, що в неї є більш нагальні завдання, ніж підігрувати у цьому спектаклі.

Контакти:
Телефон: 095-462-97-67 – Юрій Ноєвий
Електронна скринька: nastunya.1423@gmail.com – Анастасія

https://www.facebook.com/events/486212328098564/

Олексій Кайда “пропісочив” справи майбутньої дружини

Сплатіть податки вчасно