Олексій Кайда “пропісочив” справи майбутньої дружини

Поділитися

Відбулося позачергове засідання Федерації біатлону Тернопільської області. На зустрічі були розглянуті питання про підсумки зимового спортивного сезону та перспективи розвитку біатлону на Тернопільщині.
«На сьогоднішній день наше першочергове завдання – створити необхідні умови для підготовки та участі тернопільських біатлоністів у чемпіонатах світу, Європи, інших офіційних відбіркових та міжнародних всеукраїнських змаганнях», – наголосив президент обласної організації Федерації біатлону України Олексій Кайда.
«На даний час розглядається можливість включення біатлонної бази у Підгородньому до переліку баз, які будуть задіяні для підготовки олімпійців 2014-2022 років. Та через дії деяких чиновників, які «розбазарюють» землю на право і на ліво, база опинилася під загрозою. Керівництво держави ініціює проведення зимових Олімпійських ігор в Україні, а Тернопільська ОДА взагалі вважає незаконною тренувальну базу», – зазначив президент обласної організації. Олексій Кайда додав, що у зв’язку з неспроможністю місцевого керівництва розібратися із ситуацією, він звернувся до Кабінету міністрів України щодо необхідності збереження територіальних стандартів біатлонної бази, на якій з часом планували проведення міжнародних змагань.
Тренери збірної області з біатлону Ігор Починок та Олег Бунт також підкреслили, що підготовка до зимового спортивного сезону вимагала багато зусиль. Вони зазначили: «Біатлон є складно-технічним видом спорту і вимагає наявності: і лиж з кріпленням, і взуття, і палиць, і екіпірування, і зброї, і набоїв. Але завдяки спільним зусиллям президента обласної федерації, тренерського складу та організаторів вдалося забезпечити якісну підготовку спортсменів. Невипадково наші біатлоністи показали такі високі результати. Дев’ять спортсменів з Тернопільщини стали призерами чемпіонатів світу та Європи».

Заява Штефана Фюле після зустрічі з Андрієм Клюєвим

26 квітня – акція. Як не парадоксально, по “сніговому тероризму”)