Іван Стойко: «Катастрофічно падає довіра людей до нинішньої влади»

Поділитися

 На прохання жителів Тернопільщини, народний депутат України Іван Михайлович Стойко провів прийом громадян в обласному центрі, а саме – у  своїй громадській приймальні по вул.Б.Хмельницького ,18.

Тому 26 березня 2013 року на прийом до депутата змогли потрапити  десятки людей з різних районів області, та з самого міста Тернополя.

«Як засвідчує спілкування з виборцями – катастрофічно падає довіра людей до нинішньої влади» – стверджує Іван Михайлович.

«Особливо це стосується силових структур,»- продовжує народний депутат, -Зокрема, дивує те, що багато виборців скаржаться на неправомірні дії стосовно них працівників міліції. Такі заяви мною уже вивчені та направлені на розгляд обласної прокуратури.»

Здебільшого зверталися виборці з проблемами земельними, порушенням їхніх прав на майнові паї, житловими питаннями. Та найбільший відсоток цього разу складали скарги людей різних вікових категорій  на безробіття. Вони просили Івана Михайловича сприяти їхньому працевлаштуванню та наголошували на важливості вирішення даного питання на державному рівні. Адже сьогодні, на жаль, незалежно від того чи маєш ти диплом кандидата наук , чи робітничу професію – працевлаштуватися фактично не можливо.

На сьогоднішній день усі заяви виборців розглянуті народним депутатом . Зроблені відповідні депутатські звернення у різні обласні та державні виконавчі органи, які зобов’язані в найкоротші терміни повідомити Івана Михайловича про результати перевірки тих чи інших порушень.

Уже невдовзі – 10 та 11 квітня цього року, народний депутат України Іван Стойко проведе наступний прийом громадян у всіх трьох районних центрах рідного округу та смт. Скала-Подільська.

      Прес-служба народного депутата України    Івана Стойка  

 

                                                             

«Вставай, Україно!»: опозиція згуртувала до 15 тисяч тернополян, які не відреагували на провокації

80% процентов всех заболеваний на Земле связано с качеством питьевой воды