Піарники Хоптяна почали “відмазувати” губернатора Тернопільщини “мертвими душами”

Поділитися

Нещодавно нардеп Олексій Кайда повідав громадськості як команда губернатора Хоптяна розпочала ділити землю біатлонної траси в Підгородньому. Контрреакція піарників команди Хоптяна незабарилася. Від імені селянина Мирона Антоніва <muron.antoniv@ukr.net>, (насправді людини з таким прізвищем та ім’ям не мешкає у цьому селі – так повідомили “ПРО ВСЕ” у сільській раді) почали звинувачувати нардепа у… крадіжці землі.

Як кажуть у народі, “кричить злодій — лапай злодія”

А ось нібито лист від селянина

Я мешканець села Підгороднє що у тернопільському районі. Хочу поділитися історією з приводу одної дуже неприємної історії – я та мої односільчани, люди які народились, виросли та живуть з сім`ями багато років в селі Підгороднє ще в 2005 році зверталися до Президента Віктора Ющенка, та Прем`єр-Міністра Тимошенко щодо земельних питань. А якщо точніше – ми хотіли отримати законне право на земельні ділянки на території сільської ради Підгороднього. Багато років тодішня помаранчева влада, за яку ми ревно стояли на Майдані нам не допомогла, а пан Болєщук – тодішній голова Тернопільського району не допомагав нам ніяк, щодо наших законом гарантованих земельних ділянок.

 

Лише коли ми звернулися до Голови тернопільської обласної адміністрації Валентина Хоптяна, Головою тернопільської районної адміністрації Щепановським були виділені наші законні земельні ділянки. Нас 60 сімей з Підгороднього отримали по 10 сотих землі, де ведемо селянське господарство, хто садить картоплю, хто інші культури, але ніяких котеджів чи елітних забудов там ніхто не планує.

 

І тут дізнаємося, що вже протягом декількох місяців Народний депутат Олексій Кайда від партії Свобода, за яку дехто із моїх односільчан голосували, починає нас обзивати , що ми незаконно отримали землю, і що він буде добиватися, щоб цю землю в нас відібрали. Як стало відомо, «не шановний» народний депутат Кайда зацікавлений в наших земельних ділянках, оскільки вони поблизу спортивної школи для біатлону. А як ми дізналися, жінка Олексія Кайди має відношення до біатлону і колись тренувалася на тій базі.

 

Наше обурення не має меж, 60 людей – вихідців із Підгороднього можуть втратити свої земельні ділянки через одного народного депутата, якого вибирали в місті Тернопіль. От хай Тернополем і займається, чого він пхає носа в райони області. Після новини про те, що Кайда ще й купив собі дорогого джипа за 1 мільйон гривень, підозрюємо, що зазіхає він на земельку під Тернополем з корисливим цілями. Адже вже три земельні ділянки пан Кайда з Підгрушною, на території села мають. Про це знають усі мешканці Підгороднього!

 

Шановна громадськість, захистіть нас від рейдера Кайди і його жінки, які хочуть захопити землі і будувати там котеджні містечка і розпродувати! Будьте пильні, під гаслами націоналізму приховується страшна сила корупції і нахабства!

Вистава від тернопільської прокуратури за мотивами побрехеньок міської ради

Звернення Олексія Кайди до представників ЗМІ щодо поширення неправдивої інформації