У Тернополі відкривається перший фітнес-клуб преміум-класу «MaXimus» для тих, хто цінує максимальну якість та результат

Поділитися

6 квітня у Тернополі відкривається перший фітнес клуб преміям – класу. Ми обрали назву «MaXimus» вкладаючи в неї своє прагнення до максимального рівня у всьому.

Місія клубу-допомогти людям тримати себе у хорошій фізичній формі, бути здоровим, та енергійним. Наші пріоритети – найвища якість у всьому, зручність та комфорт для занять, максимальна ефективність тренувань та індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта.

Обладнання у клубі найвищого рівня: новітня лінія «X-Line» з стрімким сучасним дизайном і новітніми спортивними технологіями, професійне кардіообладнання (бігові доріжки, орбітреки, вертикальні та горизонтальні велоергометри) «Fitex». Комплектація фітнес-клубу – на рівні найкращих столичних та європейських залів.

Приміщення клубу виконане в сучасному hi tech стилі, кольорова гамма інтер’єру підібрана зі смаком та в композиції  до силового обладнання. Система вентиляції активна, забезпечує притік чистого повітря та примусовий відтік. Професійна аудіосистема вмонтована у стелю, непомітна і забезпечує високу якість звучання та рівномірний розподіл музики. Плазмові телевізори у зоні кардіотренажерів зроблять тренування цікавішими, є змога передивлятись відео в найвищій цифровій якості.

Затишні кімнати для переодягання з теплою підлогою та просторими душовими кімнатами теж виконані в нашій кольоровій гаммі та стилі, оснащені аудіо системою та вентиляцією.

Зона відпочинку передбачена для можливості зачекати, остигнути, випити чаю, погортати журнали та поспілкуватись, є Wi-Fi інтернет.

 

Тарифи клубу передбачають більше 20 варіантів по часу, кількості занять та тривалості дії, ми враховуєм всі завдання та цілі наших клієнтів. Тренерський супровід включено до всіх тарифних пакетів. Крім того можна замовляти персональні тренування з індивідуальним супроводом.

Однак наша суттєва відмінність найбільше полягає у тренерському складі клубу. Головний тренер та фітнес-директор клубу – Віктор Мацикур. Він – президент Федерації бодібілдингу і фітнесу м. Тернополя, чемпіон світу, багаторазовий призер України, Європи і світу з фітнесу та бодібілдингу. Він сертифікований Міжнародною Федерацією Фітнесу WFF як персональний тренер.

Тренерами у клубі «MaXimus» є досвідчені у минулому спортсмени Ірина Шманьова та Андрій Биків, тернополяни, що неодноразово ставали призерами та переможцями турнірів з бодібілдингу і фітнесу. Їх високі спортивні результати, успішний тренерський досвід, позитивне ставлення до людей та бажання рости та вдосконалюватись – ось наша найбільша перевага.

 

Запрошені гості:

– Майстер спорту з спортивної гімнастики, чемпіон України з спортивної аеробіки, двохразовий чемпіон світу з пауерліфтингу, чотириразовий чемпіон світу з  фітнесу, бронзовий призер Європейського «Арнольд Класік», фіналіст ТВ-шоу «Україна має талант» и «Танцюють всі» Федір Хашалов (м. Івано-Франківськ)

– Заслужений майстер спорту України з фрі-файту, двохразовий володар поясу чемпіона у суперважкій вазі дивізіону «Еліта», двохразовий чемпіон світу 2011 і 2012 років Ігор Слюсарчук (м. Львів)

 

У програмі відкриття –  інтерв’ю з вихованцями головного тренера клубу Віктора Мацикура  Федором Хашаловим та Ігорем Слюсарчуком, а також майстер клас гостей у клубі «MaXimus» для всіх бажаючих.

Фото та відео  зйомка тільки для акредитованих журналістів. Фуршет та невимушене спілкування для гостей та запрошених.

 

Наша адреса: м. Тернопіль, вул. 15 квітня 5а, Торговий Центр «Рай Центр».

Зал працюватиме щодня з 10 до 22 год, в неділю з 10 до 17 год.

У Скалатському комунальному підприємстві «Комунальник» виявлено 60 тис. грн фінансових збитків

Танцюють всі!!!