Члени «Соколу» перемогли у чемпіонаті Тернопільщини з велотуризму серед юніорів – 2013

Поділитися

 

Цими днями у селі Скоморохи Тернопільського району відбувся Чемпіонат Тернопільщини з велотуризму серед юніорів. Усього було 3 види перегонів: велотріал, фігурне водіння велосипеда та велокрос.  Загалом участь у змаганнях взяли близько 100 спортсменів з різних куточків  області. Найкращою стала команда із 5 чоловік Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл».

Один із переможців – Денис Блінов велоспортом займається 3 роки, каже: це заняття і корисне, і проносить море задоволення. Здобути перемогу, розповідає спортсмен, команда сподівалася, адже вірила у свої сили і намагалася докласти усіх зусиль, щоб  показати якнайкращі результати.  – «Найважче було змагатися у велокросі, адже у цьому виді велоперегонів потрібно їхати під гору, а потім спускатися на високій швидкості. Та усі старання варті того, щоб досягти перемоги, адже це неймовірні відчуття, позитивні емоції, радість і гордість за своїх побратимів». – зауважує Денис Блінов. Команду ТО МГО «Сокіл» нагородили кубком, медалями та грамотами. То ж тепер перед хлопцями стоїть наступне завдання: тримати планку і максимально продемонструвати свої уміння на Всеукраїнському чемпіонаті з велотуризму.

Голова  ТО МГО «Сокіл» Ігор Бойчук наголосив: «Ми пишаємося нашою командою, яка гідно представила себе на чемпіонаті з велотуризму, то ж будемо вболівати за неї на Всеукраїнських змаганнях. На мою думку, сьогодні молодь загалом повинна активніше займатися спортом. То ж наша команда-переможець – яскравий приклад того, що спорт у житті людини – потрібне і приємне заняття, яке допомагає підтримувати відмінну фізичну форму і добре самопочуття».

 

 

 

 

 

 

Прес-служба Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл»

 

Співачка “LAMA” у Тернополі “вторгує” 20 тисяч?

Як Партія регіонів бореться з «фашизмом». Посібник