Мінус 2 метри, або Організоване злочинне угрупування продовжує працювати в Тернопільській міській Зраді

Поділитися

 

Організоване злочинне угрупування чиновників Тернопільської міської Зради сфабрикували рішення згідно якого на внутрішньо будинковій території вирішено було збудувати 4-ох поверховий будинок, на місці господарських будівель громадян.

По вул.Острозького, між будинками № 19,21,23,25 має вирости залізобетонна конструкція площею 621м.кв.

Мешканці звернулись до міської ради з проханням надати розрахунки згідно Державних Будівельних Норм можливості будівництва будинку. Відповідь очікують вже майже рік.

Розуміючи, що „зелені президенти” затьмарили можновладцям розум, душу, та свободу вибору правди громадяни  самі  зробили розрахунки, і жахнулись…8 порушень ДБН. Земельна ділянка на якій мають збудувати будинок має аж мінус 2 метри. Тобто згідно ДБН місця немає навіть під одну цеглину…

На фото 2 таблички. Одна – 6 метрів від господарських будівель (стоїть біля дерева). А інша від Острозького 19. Заходить в 6 метрову зону господарських будівель на 2 метри… Без коментарів.

Висновки:

1.                          Організоване злочинне угрупування надалі працюють в Тернопільській міській зраді…

2.                          За порушення при підготовці проекту рішення авторів рішення не притягнули.

3.                          Громадян залякували, обіцяли „закатати в асфальт”, – міліція нікого не знайшла…

4.                          В вівторок  28.05.2013р.о 11.00 ранку в приміщенні Тернопільського міськрайонного суду мешканців Тернополя можуть засудити за перешкоджання підприємцю зносити їх будівлі.

 

Голова ТОГО „Тернопільські підсумки”                                      Білан Тарас

 

P.S. Любіть наш Тернопіль! Тримайте порох сухим!!!

Розміщуємо ДБН. Адже сьогодні чиновники » безкарно нищать зелену зону на Острозького, а завтра можуть прийти до Вас.

Відповідно  до  п. 3.13 державних будівельних норм “Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень” ДБН 360-92**, відстань між житловими будинками, житловими і громадськими, а також між виробничими будинками потрібно приймати на основі розрахунків інсоляції та освітленості  відповідно до норм протипожежних вимог.

ДБН передбачає, що між довгими сторонами житлових будинків заввишки 2-3 поверхи треба приймати відстані (побутові розриви) не менше 15 м, а заввишки 4 поверхи і більше – 20 м. Між довгими сторонами і торцями з вікнами із житлових кімнат цих будинків – не менше 15м.  На земельній ділянці гуртожитків слід передбачати майданчики для відпочинку, ігор та фізкультури (див. п. 3.33).

Відповідно до Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів, затвердженими наказом МОЗ від 19.06.96 р. No. 173 дворові території мікрорайонів повинні мати достатні розміри для забезпечення різних видів відпочинку та занять усіх груп населення (ці самі норми дублюються у Таблиці 3.2 ДБН-92**), зокрема:

– смуга завширшки 5 м  зелених насаджень, які мають оточувати будинок;

– майданчик для ігор дітей дошкільного і молодшого шкільного віку розміром не менше 0,7кв.м/люд.;

– майданчик для занять фізкультурою та спортом розміром не менше 2 кв.м/люд.;

– майданчик для  відпочинку дорослого населення – розміром не меншого 0,1 кв.м/люд.;

– майданчик господарського призначення (сушіння білизни, чищення речей, розміщення сміттєзбірників)  з розрахунку не менше 0,3 кв.м/люд.;

– спеціального призначення (відкриті майданчики для короткочасних стоянок автомобілів) з розрахунку 0,8 кв.м/люд.

 

На Тернопільщині тушами тварин труять людей (відео)

Для кімнати-музею Слави Стецько у Тернополі збиратимуть 150 тисяч гривень