На День матері у Львові жінок привітають брошками-маками

Поділитися

 У неділю, 12 травня, в центрі міста львів’янок привітають з Днем матері, даруючи брошки у вигляді квіток-маків. Акцію, присвячену Дню матері, в рамках якої волонтери дарують жінкам виготовлені власноруч дрібнички, організовує громадська організація «Борець» вже четвертий рік. Метою заходу є привітати жінок, звернути увагу громадськості на важливість свята і розширити межі його святкування до дня української жінки.

 Цього року даруватимуть виготовлені з гофрованого паперу букети квіток-маків, які волонтери чіплятимуть на одяг жінкам, що створить святкову атмосферу в центрі міста. «Вітати зі святом та дарувати брошки-маки будемо не лише матерям, а й дівчатам, як майбутнім матерям, берегиням сім’ї та роду», – зазначає координатор заходу Анжеліка Підхомна. В рамках заходу волонтери привітають зі святом і жінок зв’язкових УПА.

 У день привітання волонтерів можна буде зустріти з 16 години з кошиками маків на площі Ринок, біля пам’ятника Т.Г. Шевченку, біля Львівського театру опери і балету ім. С. Крушельницької, на площі біля пам’ятника Королю Данилу, а також на проспекті Т. Шевченка.

 До акції приєдналась кав’ярня «Меделін» та український магазин «Наш Формат», де у неділю відвідувачок також вітатимуть і даруватимуть брошки-маки.

 

VІІI-ий відкритий Тернопільський показ фірмового одягу

Держфінінспекція в Тернопільській області і 9 мільйонів