На “Сонячному масиві” в Тернополі чоловік постійно б’є дружину

Поділитися

На електронну скриньку тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ” надійшов лист. Пропонуємо вашій увазі без змін…

Останнім часом зустрічаю молоду сім”ю де чоловік постійно знущається з дружини. При цьому у них двоє діточок.

Восени гуляючи з дитиною по вул. Братів Бойчуків побачила як чоловік підбіг до жінки з дитиною в одній руці і з пакетом в іншій почав той пакет копати по дорозі розсипаючи вміст. Жінка мовчки присіла і почала збирати це все, на що чоловік знову почав той пакет копати по дорозі. Ніхто з прохожих на це уваги не звертав. Я боялася щось сказати бо була сама.

Але вчора, 26 травня, близько обіду, я з дитиною і чоловіком ішли гуляти і побачили ту саму сім”ю коло 19 школи, але вже чоловік тримав дитинку приблизно три місяці від народження на руках, і нагло бив свою дружину по голові, тягав за волосся, копав но нирках. Коли прохожі хлопці зробили зауваження він сказав що більше не буде. Але ситуація повторилась як тільки хлопці відійшли. Аж тоді втрутилась я з чоловіком. На що той “бешкетник” мене послав і показав дорогу….. а моєму чоловіку обіцяв що більше не буде бити свою дружину….. Але коли ми трохи відійшли від них той чоловік знову почав бити жінку тримаючи дитину на руках…. напевне так захищався щоб його хто не “влупив добре”.

Невже неможливо якось ці сім”ї захистити від таких “нелюдів”. Чому ця жінка яка народила йому дві донечки має терпіти таке приниженя???

Чому немає на них управи? Адже у багатьох сім”ях зараз це відбувається!

Я в шоці, на що дивляться їхні діти, якими вони виростуть побачивши такий приклад від “татка”.

Догосподарювались: Тернопіль завалює сміттям!

Син Джемілєва застрелив родича голови Меджлісу Бахчисарая