На Тернопільщині відродили рабство

Поділитися

Саме так вважають жителі села Молотьків на Лановеччині, які спостерігали за тим, як зі всього району і кожного райцентру влада звозила до їхнього села працівників бюджетної сфери та учнів шкіл і змушували нести прапори осоружної Партії Регіонів. Люди соромились, директори шкіл сварились з учнями, але лише одиниці погодились взяти знамена вкрай непопулярної політичної сили Януковича-Азарова. Так відбувався антифашистський марш на Тернопіллі.

Ми вже писали, що губернатор Валентин Хоптян спізнився на марш протесту на годину. Щоб люди не повтікали, їх тримали в колоні. Як рабів до етапування.

Акція завершилася близько 17.00 год після виступу Хоптяна про досягнення області та почесне 6 місце в рейтингу областей, Тарашевського про “ні про що” та голови Лановецької РДА Морозюка В.М. також про ” щось”.

Місцеві жителі не могли зрозуміти в чому причина такої уваги до їх села, невже влада Партії регіонів в боротьбі з фашизмом перекинулася в 45 рік, звучали тези і про те, чи не часом ПР сама представляє фашистів, і де вони-фашисти взялися в Молотькові. Жителі села до акції не долучалися, здивовано спостерігали зі сторони і не могли зрозуміти, невже їх Меморіал тепер став політ-майданчиком для агітації ПР. Так низько в політичних акціях на Тернопільщині не “опускався” ніхто.  Навіть колись осоружна СДПУ(о) Віктора Медведчука. Приєдналась до цієї ганьби лише партія Єдиний Центр Віктора Балоги. Чи це узгоджені дії зі столицею, чи це самодіяльність Тарашевського – наразі невідомо.

У Молотків “зганяють” бюджетників для … антифашистського маршу

***

Вся Тернопільська область вже годину очікує на губернатора Хоптяна

Влада звезла автобусами чиновників з кожного району. Для “галочки” на 9 травня

Українка Злата Огнєвіч – у фіналі Євробачення!