Найчастіше громадяни інформують Міндоходів про ухилення від сплати податків

Поділитися

 

З початку року від громадян надійшло на розгляд до територіальних органів Міндоходів Тернопільщини 84 письмових звернення. Зокрема до Головного управління Міндоходів у області – 39 звернень (46,4 відс.), Тернопільської ОДПІ – 22 звернення (26,2 відс.), Кременецької МДПІ – 18 звернень (21,4 відс.), Бучацької МДПІ – 3 звернення (3,6 відс.), ДПІ у Чортківському районі – 1 звернення (1,2 відс.) та ДПІ у Підволочиському районі – 1 звернення (1,2 відсотка).

За тематикою найбільше звернень надійшло з інформуванням про ухилення від сплати податків – 28 звернень (33,3 відс.), з питань, пов’язаних із присвоєнням реєстраційних номерів облікової картки платника податків – 11 звернень (13 відс.) та відмовою від реєстраційних номерів облікової картки платника податків – 5 звернень (6 відсотків).

Адресатами письмових звернень були підприємці – 8 осіб, пенсіонери – 7 осіб, депутати різних рівнів – 6, самозайнятих осіб – 6, а також 3 селянина, 2 робітники, 1 працівник бюджетної сфери, 1 колишній працівник Міндоходів. У 50 зверненнях соціальний стан громадян не визначено.

Оперативно розглянуто вже 72 звернення, 12 звернень на виконанні, термін розгляду ще не настав.

“Міліція діяла заодно з бритоголовими “антифашистами” (ВІДЕО)

Тернополяни жартують: Януковичу пощастило – Злата Огнєвич – третя!